SERHS Tourism presentarà el seu nou projecte de Cloud Computing del 17 al 21 de gener a Madrid, durant la celebració de la Fira Internacional de Turisme, FITUR. Aquest nou projecte, que neix en el si de la divisió de Turisme de SERHS en col·laboració amb la unitat de tecnologies de la informació i la comunicació de SERHS Serveis i de la companyia Ackstorm, implica un canvi de la seva infraestructura basat en la migració de part de la mateixa al núvol amb una sèrie de característiques concretes. La finalitat, consolidar una plataforma sòlida i segura, capaç de créixer i decréixer automàticament (auto-escalat), absorbir pics de visites concurrents i tenir suport de la seva informació (bakckup).

SERHS Tourism porta el seu nou projecte de Cloud Computing a FITUR

El model Cloud presenta unes clares avantatges a nivell empresarial per SERHS Tourism:

  • Control directe de la infraestructura
  • Millora el “Time to Market”
  • Optimitza les despeses informàtiques
  • Millora el rendiment
  • Minimitza els costos en programari
  • Actualitzacions instantànies del programari
  • Capacitat d’emmagatzematge gairebé il·limitada
  • Augmenta la fiabilitat de les dades i millora la qualitat del servei
  • Accés universal a documents
  • Facilita la col·laboració del Grup

Així mateix, aquesta nova iniciativa evitarà sobredimensionar la infraestructura per poder absorbir les puntes de càrrega i l’estacionalitat que es produeixen durant l’any. Per César Salvadó, director de Sistemes de SERHS Tourism, “gràcies a la migració de tot el procés de disponibilitat a la plataforma de Google Cloud Platform ens hem alineat a les necessitats de les nostres àrees de negoci”.

El nou projecte de Cloud Computing de SERHS Tourism és la resposta estratègica al creixement sostingut de la companyia al llarg del temps, a l’augment de les demandes dels seus clients i a l’entorn cada vegada més competitiu del sector. Per Salvadó, “el principal repte del nostre sector és l’estacionalitat del negoci. D’aquesta manera, amb Google Cloud Platform podrem disposar de la potència de càlcul necessària, minut a minut, sense la necessitat d’incórrer en inversions en infraestructures, que de vegades són necessàries per a la temporada d’estiu; a més, ara podem fer el desplegament del nostre procés de disponibilitat arreu del món, el que es tradueix en estar a prop del nostre client sense haver de fer inversions extraordinàries de CPD ‘s externs “.

La divisió de SERHS Tourism & Hotels participarà, com en edicions anteriors, a FITUR i estarà disponible al Pavelló 8, Stand 8B07.