Les destinacions catalanes són de les més populars, històricament, per al turisme alemany. En els propers dos anys s’han formalitzat accions molt interessants que recuperen en bona part la sortida del turisme rus.

SERHS Tourism preveu créixer un 30% en el mercat alemany i confirma bones expectatives per a 2016

Una de les iniciatives clau és l’aliança estratègica realitzada amb el receptiu LTS – International, establert a Suïssa i operatiu ene el mercat alemany i internacional amb la seva pròpia xarxa de receptius actius en 7 països.Especialment la seva divisió d’Espanya, LTS Spain, compta amb el suport de SERHS Tourism per complementar el seu porfoli.

El receptiu i distribuïdor turístic de SERHS pronostica un sensible creixement en el mercat germànic, després del seu pas per Alemanya en la passada edició de la ITB de Berlín. La divisió d’intermediació turística de SERHS preveu un increment en aquest mercat d’almenys el 30% per a aquest any 2016, on ja s’estan tancant operacions a dos anys vista.

SERHS Tourism destaca la bona feina feta en l’últim any i mig, que a dia d’avui està donant ja els seus fruits, especialment en el territori peninsular on aquest compta amb major fortalesa. En aquest sentit, les destinacions de Catalunya, i molt especialment la zona de la Costa Barcelona-Maresme i la Costa Brava són els enclavaments privilegiats per a les noves operatives de tour-operació tradicional que s’estan materialitzant per aquesta mateixa temporada.

Com es va anunciar fa alguns dies, el receptiu LTS Spain ha tancat un acord de partenariat en què SERHS Tourism actua de reforç a la seva contractació actual. De la mateixa manera, la xarxa de receptius de LTS és el nou referent per SERHS a destinacions mediterrànies com és el cas de Grècia o Turquia, que tot i presentar un any molt complicat pels recents esdeveniments, suposen un increment de l’oferta de les majoristes de SERHS, Rhodasol i Iberovacances. Així mateix, ambdues companyies van coincidir a destacar la bona sintonia entre els seus equips i la situació d’equilibri amb els seus respectius aliats actuals.

Més de 35 anys d’intermediació turística

SERHS Tourism és la marca d’intermediació turística del SERHS Tourism & Hotels, la divisió de negocis turístics de SERHS. Reconeguda com a agència líder en l’àmbit del turisme receptiu, actua com a distribuïdor B2B, i ofereix els serveis als principals tour-operadors internacionals en les destinacions turístiques espanyoles més importants. Líder en la comercialització d’hotels de vacances, compta amb projectes consolidats en hotels urbans, donant servei a 1,5 milions de turistes a l’any gràcies al portfoli de prop de 35.500 hotels i una xarxa de 10 oficines a costes, illes i ciutats.

Compta també amb les agències majoristes Rhodasol i Iberovacances, que proveeixen les principals agències minoristes d’Espanya, Portugal i França. La tecnologia de distribució permet donar un servei diferencial als més de 200 portals connectats als seus sistemes de disponibilitat. Des del punt de vista de l’especialització en el mercat de vacances, centra l’enfocament desenvolupant programes de màrqueting i comercialització per al turisme familiar, esportiu i sènior.