MÉS DE 35 ANYS DE TRAJECTÒRIA

Els inicis d’Asseguris es remunten a l’any 1980 quan va començar la seva activitat com agent de la companyia Mapfre. Paral·lelament, a través d’una altra societat (la legislació només permet a una societat ser agent d’una sola companyia), es va començar a treballar amb Previasa (DKV). A finals d’aquella mateixa dècada, es va incorporar en cartera la Mútua Nacional del Automóvil (MNA), que anys després es substituiria per Winterthur.

ASSEGURIS estrena noves oficines amb el client com a prioritat.

L’any 2003, i amb la necessitat d’oferir una oferta més variada a tots els seus clients, s’aposta per constituir la corredoria d’assegurances tal i com la coneixem en l’actualitat. Aquest fet, permetria oferir tots els productes i signar acords amb totes les companyies del mercat.

Actualment Asseguris treballa amb 26 companyies diferents, entre les que destaquen DKV, Mapfre, AXA, Generali, Liberty, Fiatc o Allianz entre d’altres.

UN NOU IMPULS PER SEGUIR CREIXENT

L’obertura d’aquestes noves instal·lacions coincideix amb un moment de creixement de la corredoria de SERHS. Si el volum total de primes intermediades l’any 2005 va ser de 860.000 euros, 10 anys més tard es va tancar l’exercici 14/15 arribant fins als 5.240.000 euros.

Mostra de la fidelitat dels seus clients, un altre indicador del bon moment d’Asseguris és la densitat de pòlisses per client. Si bé en el mercat aquest indicador es situa en 1’5, a Asseguris s’eleva fins a les 2’15 pòlisses. D’altra banda, Asseguris compta amb un 19’20% de clients integrals (amb 3 o més pòlisses contractades) enfront el 15% de la mitjana del mercat.

UN NOU ESPAI MODERN I FUNCIONAL

Les noves oficines, totalment diàfanes i amb una superfície de 130m2 , acullen els 9 professionals de la corredoria. Sota el lema “Si vol estar tranquil, Asseguris”, la companyia ha engegat una nova campanya (ràdio i premsa escrita) on vol destacar el seu tracte de proximitat i amb una clara orientació al client. Asseguris disposa d’una àmplia varietat de productes en diferents àmbits: pimes, llar, salut, cotxe, vida o responsabilitat civil.

ASSEGURIS MEDITERRANEUM XX S.L.

c/ Garbí 88-90 (xamfrà amb c/ Lepant) – Edifici SERHS

08397 Pineda de Mar (Barcelona)

T: 93.703.25.20