El projecte d’ARCS Càtering, del Grup Serhs, com a nou responsable de la restauració i càtering del Gran Teatre del Liceu reuneix professionalitat, qualitat gastronòmica i experiència en un lloc emblemàtic d’òpera a nivell mundial, on es pot gaudir de l’art líric i musical, mimant tots els sentits.

La cuina amb la nota més alta al Gran Teatre del Liceu

Des d’aquest mes d’abril, ARCS Càtering (Grup SERHS), és l’empresa responsable de tots els serveis de restauració i càtering del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Tot un privilegi que recau en una empresa amb dilatada experiència en la gestió i organització del més ampli ventall d’esdeveniments, serveis de càtering, assessoria i tot tipus de serveis vinculats a la restauració comercial, gestionant clients com el Zoo de Barcelona, el FC Barcelona, el RCD Espanyol, la celebració de concerts amb aforaments de fins a 92.000 mil espectadors, i que a més forma part del SERHS, el primer grup turístic de Catalunya, amb 40 anys d’experiència en el sector de l’hostaleria, la restauració i les col·lectivitats.

ARCS Càtering prestarà tots els serveis de restauració i càtering a les funcions i actes que s’organitzen als diferents espais del Gran Teatre, des d’una hora abans del inici de les funcions fins a 1 hora i 15 minuts després de la baixada del teló. Així mateix també oferirà el seu servei durant tots els dies d’assaigs i contemplant actes propis del Liceu: rodes de premsa, menús diaris, sopars, cocktails, a més d’altres actes gestionats pel Liceu i de promotors externs.

Tenint en compte els més de 200 actes programats (ja siguin propis del Liceu o de promotors), per a ARCS, la concessió suposa tot un repte, i més si es té en compte les aproximadament 300.000 persones que s’hi reuniran, entre espectadors a les funcions i assistents als diversos actes.

L’objectiu principal d’ARCS Catering és que tots els comensals gaudeixin de la millor experiència culinària, dissenyant una presentació d’oferta gastronòmica adaptat per a cada un dels punts de restauració: el Saló dels Miralls, el Foyer, el bar de la 4a planta, i les Llotges.

Treballar amb un estil propi, professional, i amb la qualitat de la matèria primera per elaborar tots els plats, i prioritzant els productes locals i de temporada només pot donar com a resultat una cuina marcadament mediterrània amb pinzellades avantguardistes, que els nostres xefs, junt amb la resta de l’equip, s’encarreguen de dirigir amb molta passió, il·lusió i respecte.

Aquest nou repte motiva a tot l’equip encara més a esforçar-se per poder oferir una experiència culinària a l’alçada del melòman més exigent.