SERHS Projects ha dut a terme el projecte de restauració de la cuina i el menjador de personal de l’Hotel AQUAMARINA & SPA de la cadena hotelera AQUA HOTEL, inaugurat el passat 10 de març. Un magnífic complex hoteler de singular arquitectura, situat a només 100m de la platja i al passeig marítim de Santa Susanna. L’hotel posa especial interès per la gastronomia, dissenyant bufets que cobreixin les necessitats nutricionals dels clients en funció de la seva edat, nacionalitat i costums. És per aquest motiu que selecciona productes naturals de qualitat garantida i cuida la seva elaboració per així aconseguir una dieta variada, sana i equilibrada sense oblidar els paladars més exigents.

SERHS Projects entrega, claus en mà, una cuina de 520m2 a l’Hotel AQUAMARINA & SPA

Per tot això és bàsic que la matèria primera i la posada a punt de tot aquest engranatge gastronòmic comenci per unes instal·lacions adaptades a tal efecte. El projecte de l’obra de la cuina, una instal·lació que ronda els 520 m2, considerada de gran envergadura, ha estat dirigida per un equip de professionals de la divisió de Projectes i Equipaments de SERHS. Benet Ferrer, Conseller Delegat d’AQUA Hotel assegura que “ Hi havia diverses empreses competint per aquest projecte però SERHS va ser el que més va entendre les nostres necessitats i ens va proposar unes millores substancial, per això ens vam declinar per els seus serveis”.

Cal destacar la nova distribució de la cuina com a particularitat d’aquesta instal·lació “Amb la nova distribució que s’ha fet de la cuina hem millorat molt els circuits de treball i en la part estètica hem aconseguit fer d’aquest espai un lloc agradable de treball.” ressalta Ferrer” que ha estat fet a mida, amb acer inoxidable de 2mm de gruix, sense cap tipus de junta. A més a més, tot el mobiliari d’acer inoxidable està ubicat sobre una bancada d’obra. La campana central és d’una sola peça i incorpora il·luminació de led i un  sistema contra incendis (ocult dins de la campana).

Entre cambres i baixos mostradors, s’han disposat de 19 serveis de fred a distància. Un dels principals avantatges que ha aportat aquesta cuina es troba en les cambres de refrigeració. La netedat de la instal·lació és plenament visible, doncs no s’aprecia a la vista, cap tipus de tub de refrigeració. Pel què fa al terra de la cuina segueix a l’interior de les cambres amb un altre color. Altres comoditats com rebaixar el terra de la cuina perquè coincideixi amb l’alçada del terra de la cambra ha evitat haver de fer esglaons per accedir d’un espai a l’altre.

En totes les zones de treball, s’hi ha instal·lat una zona de brossa tancada amb porta que funciona amb un sistema d’accionament de pedal que aixeca una tapa d’acer inoxidable la qual queda totalment integrada a l’encimera de treball, ocultant els sobrants de la cuina. Han estat necessaris diversos equipaments de proveïdors líders en el mercat, amb qui SERHS Project compta per a dur un bon servei al client com pot ser Mareno, Rational i Winterhalter. El CEO d’AQUA Hotels, conclou “ens hem sentit molt ben recolzats durant tot el projecte per tot l’equip deSerhs, el qual ha estat molt professional i la supervisió del projecte ha sigut excel·lent”

L’HOTEL AQUAMARINA & SPA és el lloc ideal per passar unes vacances plenes de vitalitat: aeròbic, tennis, pista poliesportiva, etc. Cada nit completa l’oferta d’oci amb espectacles internacionals, flamenc, música en viu a la sala de feste, lobby bar, i per als més petits s’organitza un mini club i un maxi club tota la temporada amb un ampli programa d’animació, jocs, esports, tallers, mini-discoteca, entre altres.

Complementa les seves instal·lacions amb un magnífic Wellness&Spa,  àrea comercial, restaurants, parc infantil, sala de jocs recreatius, Jacuzzi i dues piscines (una per a adults i una altra independent per a nens) sala de cinema, salons adaptables per a l’organització de convencions i seminaris i parking.