Des que a l’estiu de 2015 es van iniciar els actes commemoratius del 40 aniversari, han estat moltes les accions dutes a terme per celebrar aquesta efemèride. És per això que SERHS llança un web amb l’objectiu de recopilar i recordar tota la celebració.

SERHS recull en un web tota la celebració dels 40 anys

UN WEB MODERN I VISUAL

A banda de repassar cronològicament els fets més destacats de la història del Grup a través de les seves dates clau, l’usuari hi pot trobar tot el que han donat de si els actes programats durant els últims mesos, amb diferents galeries d’imatges com a protagonistes.

El web reserva també un espai destacat per a patrocinadors i col•laboradors de l’aniversari, que amb el seu suport han fet possible que la celebració fos tot un èxit.

FELICITA A LA SERHS!

Pròximament, també s’incorporarà un apartat obert perquè tot aquell qui vulgui, comparteixi amb la resta els seus bons desitjos cap el Grup.

Encara amb alguns esdeveniments i accions pendents de realitzar, es preveu tancar els actes de celebració el pròxim mes de juliol, coincidint amb la 40ena Nit de la SERHS al Castell Jalpí.