El Festival de música clàssica de Santa Florentina presenta la seva 18ª edició estrenant nova seu, oferint novament una programació musical de primer nivell i amb una rebaixa de preus en entrades i abonaments.

El Festival de Santa Florentina celebra la seva majoria d’edat al Castell Jalpí.

En la presentació del Festival, el President de l’Associació Cultural Santa Florentina, Carlos Hartmann, va donar a conèixer el calendari i els artistes dels 10 concerts programats entre el mesos de juliol (dies 24 i 31) i agost (dies 5, 6, 11, 13, 15, 17, 19 i 20). Els concerts oferiran música clàssica per tots els gustos, entre els que destaquen els 6 concerts de Brandenburg de J.S Bach, celebrats en dues sessions i interpretats per la Bach Chamber Orchestra, que té com a principal solista el reconegut flautista Claudi Arimany. Destaquen també Stefano Palatchi amb “Swing” o Ara Malikian, que repeteix al Festival.

Hartmann va voler destacar la voluntat del Festival de popularitzar l’òpera i la música clàssica. Prova d’això és que es rebaixen els preus respecte edicions anteriors, amb entrades que van dels 20 als 35 euros. Com a novetat, es posen a la venda abonaments per cinc concerts amb un 20% de descompte.

Aquest serà el primer cop que el Castell Jalpí i Arenys de Munt acullin el Festival. Per a Joan Rabasseda, alcalde d’Arenys de Munt, “l’aposta per el Castell Jalpí, respon a la voluntat de mantenir una oferta musical de primer ordre a la comarca del Maresme i ajuda a situar el nostre municipi en el mapa cultural del país”.

“El canvi d’emplaçament permetrà també fer un salt qualitatiu per l’encant, la magnitud i l’experiència del Castell i SERHS acollint concerts i altres actes multitudinaris”, va subratllar Mercè Marlet, Directora de Restauració Comercial de SERHS Food. “El patí d’armes del Castell ens permet ampliar l’aforament fins les 500 persones”, va realçar Hartmann. En cas de pluja, es té previst que els concerts tinguin lloc a la Sala August Borràs del mateix recinte.

Les portes del recinte s’obriran dues hores abans de l’inici dels concerts, moment en el qual es podrà degustar la proposta gastronòmica proposada per SERHS i que continuarà en els entreactes i en la finalització dels concerts, amb una zona de chill-out.

Des de fa uns dies, ja estan a la venda les entrades per tots els concerts, així com tota la informació relativa al Festival, a la seva pàgina oficial: www.santaflorentina.com.

Fruit de l’acord, els treballadors i accionistes de SERHS tindran l’oportunitat d’aconseguir entrades a un preu especial a través del SERHS Club