L’ACCAC i SERHS Distribució varen organizar la 6ena jornada de l’associació de cases de colònies de Catalunya sota el títol Lluitem contra el malbaratament alimentari. Reunits a la casa de colònies el Xaloc de Calders. Gràcies per la confiança @ACCAC.

Amb el títol Lluitem contra el malbaratament alimentari, es va realitzar el 12 de desembre a la Casa de Colònies El Xaloc de Calders una nova jornada de treball entre professionals d’ambdues entitats.

Va comptar amb les ponències de Felipe Celis, cuiner i docent, especialista en noves tendències i sostenibilitat, així com també Isabel Coderch, fundadora de Te lo sirvo verde, centrada en les estratègies de prevenció del malbaratament en la restauració col·lectiva. Es calcula que a Catalunya es llencen 35 kg d’aliments per persona amb un cost de més de 800 MEuros anuals. Entre el 4% i el 10% de les compres d’un establiment Horeca.

Accac-SERHS-Distribució

Serhs Distribució va presentar novetats de productes en el món del cafè i higiene amb maquinària sostenible per gestionar-ne el seu rendiment i també en base als consums i necessitats de l’ACCAC es varen plantejar opcions de millora. Ofertes personalitzades, nova línia gastronòmica, sandvitxos de qualitat, productes ecològics, línia amb producte 0% glacejat, acords solidaris varen centrar l’animada participació en un clima de confiança i proactivitat.