Ramon Bagó, president de SERHS, va obrir l’acte amb un emotiu reconeixement a totes les persones que durant quatre dècades han forjat la història del Grup.Carles Puigdemont elogia la trajectòria de SERHS en la cloenda del seu 40è aniversari

El passat 21 de juliol en el marc del Castell Jalpí va tenir lloc l’acte de tancament de la celebració del 40è aniversari de SERHS en la tradicional trobada anual de la “Nit de la SERHS”. El President de la Generalitat de Catalunya, el molt honorable Sr. Carles Puigdemont va ser l’encarregat de presidir l’esdeveniment.

La vetllada que va acollir 350 convidats entre accionistes, col•laboradors, personalitats i amics de la corporació, va estar marcada per l’emoció, sobretot quan de forma espontània, els assistents van retre un sentit homenatge a la figura de Ramon Bagó, qui des dels seus inicis ha liderat aquest projecte empresarial.

L’acte va comptar, també, amb la presència de destacades autoritats i personalitats com el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sr. Jordi Baiget i el nou director general de Turisme, el Sr. Octavi Bono, així com empresaris i alts executius d’empreses capdavanteres del país.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va felicitar SERHS i va posar en relleu el compromís amb el país i la societat durant aquestes quatre dècades: “al llarg d’aquests anys SERHS ha posat l’accent allà on les empreses, com els països, se la juguen, que és l’esperit. Aquesta és la base de l’èxit.”, i això, va declarar, “va més enllà del compte de resultats”. Com ha fet aquesta empresa, “no defallirem, perquè el país que tenim el tenim en préstec i el que fem ho fem pensant en les generacions futures”.

Per la seva banda, el conseller delegat de SERHS, el Sr. Jordi Bagó va destacar que “durant aquests 40 anys no hem deixat de generar riquesa. Estem molt orgullosos d’haver contribuït al creixement econòmic i social del nostre país” i va afegir “Avui totes les divisions de negoci de SERHS es troben immerses en grans projectes per assolir els nostres reptes de futur”.

Durant l’acte es van entregar els Premis SERHS, on l’empresa Oracle va ser distingida amb el premi especial a la “Trajectòria i Compromís amb SERHS”, guardó recollit pel Sr. Leopoldo Boado, Country Manager per Espanya i Vicepresident Technology per Ibèria i Benelux d’Oracle. Boado es va mostrar molt agraït pel guardó i va declarar “estem encantats amb la relació i la confiança que tenim amb SERHS des de fa 10 anys”.

Així mateix, SERHS va lliurar el Premi al “Directiu de l’any” que enguany va recaure sobre el Sr. Josep Marlet, director de la planta de producció de SERHS Food. La distinció al “Treballador distingit” va recaure, en aquesta ocasió, en el Sr. Jordi López, cap d’activitats del Vilar Rural de Sant Hilari (SERHS Tourism & Hotels). De forma excepcional, SERHS va voler fer un reconeixement especial, als directors generals Sr. Antoni Borràs i Sr. Josep Puig, ambdós amb una sòlida trajectòria professional a SERHS en motiu de la seva jubilació. A tots ells se’ls va agrair el seu treball i la seva contribució amb el seu esforç i exemple a mantenir i impulsar d’una manera rellevant l’activitat de SERHS.

El sopar de gala va estar elaborat amb gran detall i qualitat així com servit acuradament per ARCS Catering-Castell Jalpí.