SERHS Projects amb les seves cuines professionals, present en el nou Mercat d’Autors de Barcelona.

Ametller Origen ha inaugurat el seu primer Espai Gastronòmic del Mercat d’Autors al carrer Numància de Barcelona, on es donen cita elaboracions dels millors professionals i xefs que comparteixen 100% la filosofia saludable i gastronòmica d’Ametller Origen.

Plats tradicionals de la mà de Nandu Jubany, la cuina japonesa de  Hideki Matsuhisa , la cuina asiática del Josep Mª Kao, la cuina italiana de Fratelli Colombo, i postres de renom com són els de Christian Escribà & Patricia Schmidt, conviuen amb altres professionals destacats en un espai únic.

S’introdueix i es potencia el concepte Mercaurant, cada cop amb més rellevància com la gran re-invenció dels espais gastronòmics, on es combinen l’aposta pel mercat artesanal i els espais gastronòmics per gaudir de totes les exquisiteses.

SERHS Projects ha participat amb la realització del disseny i execució d’aquests 400 m² de cuina  on destaca la simplicitat i optimització en la distribució de tot l’espai. Destaca l’equipament en acer inoxidable que permet la millor combinació entre conservació i neteja higiènico-sanitària, en la manipulació i preparació dels aliments de cada servei.

Un espai on prima la neteja, seguretat i equipament d’un espai ampli i protegit.. Equipaments on totes les seves peces són extraibles per garantir la neteja i desinfecció de tota la maquinària al complet. Forns d’última generació que permeten el mode de cocció automàtic, conservant les propietats de cada aliment que intervé en el procés d’elaboració.

Desenvolupem tot el projecte de forma sostenible, el que ens permet realitzar una òptima gestió racional dels recursos implicats. Aquest criteri constitueix una peça clau en el procés de gestió innat de la nostra cultura empresarial.

Les cuines de SERHS Projects intervenen en la satisfacció gastronòmica de tots els plats que intervenen en elles, i, al mateix temps, incorpora els propis valors de la nostra marca: saludables, eficients i sostenibles, garantint, per sobre de tot, la seguretat i sanitat de tots els equips que hi treballen.

 

Mercat-Autors-Ametller-Origen