A les portes de l’estiu, que no pari la diversió!

Aquest estiu al Vilar Rural de Sant Hilari us hem preparat un programa d’activitats pensat perquè gaudiu d’una experiència en família. Diverteix-te en familia.

Cada dia, de 8:30 h del matí fins a les 22:00 h i del 28 de juny al 9 de setembre, les activitats no paren al Vilar Rural de Sant Hilari:

  • Activitats a la granja i a l’hort
  •  Activitats exteriors Activitats aquàtiques
  • Activitats esportives
  •  Activitats nocturnes
  • Activitats específiques per a nadons i també per a més grans de 10 anys
  • Excursions recomanades per l’entorn del nostre vilar.

Pensades per a famílies amb nens/es de 0 a 12 anys, les nostres activitats són gratuïtes per totes les persones allotjades als nostres hotels rurals.

 

Descobreix la màgia que envolta els boscos del Montseny i Les Guilleries

El nostre Vilar Rural està ubicat en un entorn amb un clima privilegiat. No obstant, i en cas de necessitat, adaptem totes les nostres activitats a les condicions climatològiques.

Al Vilar Rural de Sant Hilari la diversió sempre està assegurada.

El Vilar Rural de Sant Hilari és un hotel rural de 4 estrelles per a famílies amb nens. Situat al costat de la localitat gironina de Sant Hilari Sacalm, al cor de les Guilleries i al costat del Parc Natural del Montseny, el Vilar Rural de Sant Hilari us ofereix la possibilitat de relaxar-vos i desconnectar enmig de la natura, així com de gaudir de temps de qualitat en família, amb totes les comoditats d’un hotel rural de la seva categoria.

La mejores vacaciones de la famliia son en un Vilar Rural Vilar-Rural-de-Sant-Hilari-low-600x401