Asseguris, la corredoria d’assegurances de Grup SERHS, ofereix assegurances per a particulars i empreses, però la seva especialització en PIMES i autònoms ens fa especialment forts

Ens propose des d’assegurances per a vehicles d’empresa, a salut col·lectiva, passant per responsabilitat civil, de crèdit i impagaments, accidents per a autònoms i directius, fins a les més novedoses prestacions de les assegurances de ciberrisc. Totes elles estan pensades per empreses de diferents activitats i volums, però sempre comptareu amb la proximitat i assessorament expert dels seus professionals.

Assegurança per a PIMES SERHS

>> Coneix les assegurances per a PIMES, autònoms i col·lectius

I és que ara, a més, gràcies a l’aliança amb la multinacional i broker d’assegurances AON, Asseguris és una de les corredories de tot l’Estat espanyol que pot oferir als seus clients les millors pòlisses de les grans marques, als millors preus i amb les millors cobertures. La solvència i els recursos d’AON a nivell global, i l’especialització, la proximitat i la independència pròpia de la corredoria des d’un àmbit més local, permeten disposar d’un catàleg de productes en el món de les assegurances per a empreses i PIMES.

En què consisteix l’acord de col·laboració amb AON?

Es tracta fonamentalment d’una forma de distribució d’assegurances centrada a PIMES mitjançant diversos brokers del mercat; té una filosofia diferent, basada en la confiança. Amb implantació a tot Espanya, treballa la figura del broker col·laborador, amb una previsió quant a primes i una aliança basada a mitjà/llarg termini.

Donat que corredories com Asseguris estan a prop dels seus clients, els interessa una col·laboració sincera, ja que segons va declarar Reinaldo de Ávila, managing director d’AON Net a www.grupoaseguranza.com, “no anem al mercat de manera oberta” i “no volem fagotitzar el mercat”. Compten amb una central de compres, el que suposa que disposen d’uns productes molt amplis, anomenats ‘facilities‘, que ofereixen a través dels seus col·laboradors al territori com Asseguris, que donen suport a la iniciativa i es recolzen en les eines tecnològiques més noves.

Els avantatges principals per al corredor associat a la xarxa de col·laboració es fonamenten en la utilització de productes molt competitius, amb condicions exclusives i avantatjoses per al client del broker, utilitzant una eina tecnològica que faculta el treball on-line i optimitza els processos de contractació de pòlisses. “És un club de confiança“, reitera el directiu, i insisteix que “no fem una campanya massiva”. Es tracta de conèixer els brokers per la seva reputació al mercat i per la confiança que generen. I d’això, a Asseguris, n’estan ben orgullosos.

I com em beneficia al meu negoci?

Pel fet de disposar d’aliances d’aquesta tipologia, a Asseguris són capaços de presentar-vos les assegurances més exclusives amb els millors preus i cobertures, com és el cas de l’ASSEGURANÇA PIMES TOT RISC INDUSTRIAL. Està destinada a empreses dedicades a la fabricació o als serveis per les quals es protegeix el seu negoci, la seva activitat, el seu patrimoni, així com el compte de resultats i els possibles danys que pogués ocasionar a tercers, mitjançant una àmplia cobertura de tot risc.

>> + INFO ASSEGURANÇA PIMES TOT RISC INDUSTRIAL

Gràcies a poder formar part del programa de col·laboració d’AON, d’àmbit nacional d’alt nivell professional, a Asseguris ofereixen un tracte completament personalitzat i amb el potencial d’accedir als millors productes tant de les asseguradores generalistes més prestigioses, com de les companyies especialistes més exclusives.

 

Visita www.asseguris.com