Després de llençar els seus packs especials per a Recursos Humans aquesta primavera, DOCUGestiona ha fet un pas més enllà. La plataforma integral de gestió documental de SERHS posa a l’abast de tots els negocis la possibilitat de provar l’eina definitiva per a la transformació digital de les empreses.

Fins el proper 31 de juliol, els packs de DOCUGestiona estan d’oferta amb uns preus promocionals que no et deixaran indiferent:

· PACK Essential

2,952,10 € treballador/mes
Ideal per a empreses que busquen simplement una gestió de la documentació dels seus treballadors i un control d’entrades i sortides bàsic. Inclou Gestor documental laboral, Portal del Treballador Bàsic i Registre horari: DOCUTime Bàsic.

· PACK Premium

4,953,95 € treballador/mes

El pack pels que busquen un plus en la comunicació amb els seus treballadors i amb una gestió del temps completa amb vacances. Inclou Gestor documental laboral, Portal del Treballador Bàsic, Gestió Temps: DOCUTime Avançat, i Imputació hores: DOCUTrack.

 

A més, des del web de DOCUGestiona ara és possible calcular el preu de DOCUGestiona per a cada empresa, segons el nombre de treballadors al teu negoci, tant sigui amb la modalitat dels nostres packs o com configurant-te la solució a mida, segons els mòduls que més et convinguin; també pots afegir altres eines que contemplem a DOCUGestiona com Firma digital, Gestor de documents mercantils o gestió de factures

No deixis escapar aquesta promoció de packs per a Recursos Humans!

Els preus en oferta de DOCUGestiona tenen vigència fins el 31/7, però si a més decideixes fer el pagament de la plataforma de forma anual, gaudiràs d’un 10% de descompte addicional. I perquè no tinguis cap dubte, t’oferim 15 dies de prova de l’eina totalment gratuïta.

DOCUGestiona t’ajuda a optimitzar els beneficis de la teva empresa amb les eines específiques per a Recursos Humans