Després que a l’edició anterior ens situéssim entre els finalistes del certamen, aquest any 2022 hem aconseguit el cotitzat guardó amb el projecte Sala de Despiece, del dissenyador gastronòmic Javier Bonet

Aquest 2022 els premis atorgats per la revista especialitzada Restauración News, els Hot Concepts, han decidit triar SERHS Projects com un dels guanyadors de les 18 categories per les quals estan compostos els anomenats “Oscars de la restauració”. En aquesta 19a edició, presentada pel Mag Murphy i que una vegada més es va celebrar al Teatre Goya de Madrid el 30 de juny, l’esdeveniment es va omplir de glamour per tornar a donar la benvinguda als professionals del sector de l’hostaleria i les col·lectivitats.

A SERHS Projects estem molt agraïts i orgullosos d’haver guanyat el “HOT CONCEPT AL PROJECTE DE CUINA PROFESSIONAL” amb un dels nostres treballs més emblemàtics a Madrid, l’innovador i alhora tradicional projecte gastronòmic de Javier Bonet, amb la seva Sala de Despiece. Aquest premi ens avala amb un projecte de cuina integral a la castissa i popular zona de Chamberí, de tan sols 90 metres quadrats.

Va recollir el premi Juan José de Santos, el responsable de la delegació de SERHS Projects a Madrid, que va estar acompanyat per Loli García Castellano i Javier Barrios, els altres membres del gran equip que tenim a la capital.

En aquest encoratjador projecte guanyador que és Sala de Despiece, s’ha unit la tradició amb la modernitat i la funcionalitat, on es dóna el màxim protagonisme a una gran barra central de deu metres, destinada a especejament, elaboració, presentació i exhibició de productes, i de treball conjunt de tot l’equip. El que ho fa especial és el fet, ideat per Javier Bonet, en què en un mateix espai es comparteix la selecta gastronomia, convertint-se en una experiència culinària inigualable.

Materials de la màxima qualitat, innovació, flexibilitat, seguretat alimentària són els principals valors que defineixen el projecte de Sala de Despiece.

VEURE PROJECTE GUANYADOR Sala de Despiece + SERHS Projects (PDF)

 

Ha estat un plaer poder competir a la categoria de Projecte de cuina professional al costat de les marques Comercial Friolosan i Marisqueries Moreno.

Durant la gala, es van atorgar premis al Servei Ràpid, Casual Dining, Fine Dining, Empresa Revelació o Trajectòria, a més dels més tradicionals dedicats específicament al sector Horeca com a Màquina de l’Any, Cuina Professional, Disseny, Innovació, Sostenibilitat o Tecnologia.

L’any passat, SERHS Projects va formar part també entre els elegits com a finalistes als premis Hot Concepts. En aquella ocasió a través de la marca ECOProjects, a la categoria de Projecte de Cuina Professional de la mà del nostre proveïdor Mareno.