Viatja amb la teva mascota

El parc natural dels Ports és un espai ideal per fer rutes i senderisme amb la teva mascota. Les impressionants vistes del Matarranya i de la Terra Alta, et faran gaudir de la natura com mai abans ho havies fet.

Des del Vilar Rural d’Arnes entenem que el turisme rural s’ha de viure amb els que més estimes, per això en els nostres allotjaments s’admeten gossos, gats i tots els animals de companyia. Perquè puguis gaudir d’unes vacances increïbles a un Hotel Rural amb encant.

La teva mascota pot estar a l’habitació i al jardí sempre que vagi amb corretja. No es permet el pas a zones de restauració com al bar, restaurant o jardins d’altres hostes.

Et convidem a allotjar-te amb la teva mascota de forma totalment gratuïta a partir de la segona nit. A més, obtindràs un regal de benvinguda.

Per venir a l’hotel rural amb la teva mascota només has de deixar-ho escrit com observació en el moment en què realitzes la reserva. Si la reserva és inferior a dues nits, s’haurà d’abonar un suplement de 10 euros per mascota (IVA inclòs).

Millors rutes als Ports per fer amb la teva mascota

Depenent de la mida i resistència del teu gos, recomanem fer unes o altres rutes pel parc Natural dels Ports. Des de l’Hotel Rural d’Arnes recomanem les següents:

Estrets d’Arnes: Aquesta ruta de nivell fàcil consta d’un circuit circular resseguint el Riu dels estrets. És una ruta molt recomanable per anar amb gossos a causa del seu terreny pla i de fàcil accés. Les vistes d’Horta i de la serra t’acompanyaran durant tot el trajecte, submergint-te en la bellesa de el Parc Natural dels Ports.

Toll de Vidre: Una de les millors rutes de tota la Terra Alta, aquesta caminada d’uns 8 km i de dificultat moderada va enamorar de principi a fi. En aquesta ruta de circuit circular i apta per a qualsevol tipus de gos et trobaràs cascades d’aigua, gorgs i piscines naturals.

Recomanem sempre anar amb calçat i roba adequada segons l’època de l’any.

Emporta’t la mascota de vacances

  • Oferta acumulable amb altres promocions actives
  • Gratuïtat vàlida per reserves de mínim 2 nits
  • Regal de benvinguda a la teva mascota
  • Condicions vàlides per reserves a la Web Oficial
  • A l’hora de fer la reserva, indicar en observacions la inclusió de mascotes
  • En el cas de que l’estada sigui d’una sola nit, es cobrarà un suplement de 10€ per mascota.