• Prop de 1.000 persones assisteixen a les 4 representacions musicals i unes 300 gaudeixen del menú gastronòmic especial
  • Mònica Green, Gala d’Òpera i Sarsuela, Els tres Tenors i The Sey Sisters varen presentar un complet programa musical que va incloure variats estils musicals (soul, blues, òpera, R&B, gòspel… )
  • Els dies 2, 3, 9 i 10 d’agost es varen celebrar les actuacions en el marc incomparable del Castell Jalpí acompanyades d’una acurada gastronomia de primer nivell

Un any més el Castell Jalpí d’Arenys de Munt, propietat de SERHS, va acollir els dies 2, 3, 9 i 10 d’agost quatre concerts de primer nivell que varen aplegar a prop de 1.000 persones. La combinació musical i gastronòmica va ser un èxit d’acollida en un espai pensat especialment per realitzar celebracions-banquets combinats amb activitats. Unes 300 persones varen gaudir de la proposta de menú gastronòmic que fa diferents aquestes Nits musicals i gastronòmiques al Maresme, en petit format i alta qualitat.

Nit SERHS 2019 - Castell Jalpí 1

Organitzades en col·laboració amb l’Ajuntament d’Arenys de Munt, es varen poder escoltar les veus de l’espectacular Mònica Green -el divendres 2 d’agost- amb el millor soul, blues i R&B de la mà aquesta diva de la música negra dels anys 60, 70 i 80 amb l’acompanyament de la Formació Sextet. El dissabte 3 d’agost la Gala d’Òpera i Sarsuela va unir als amants d’aquests gènere per gaudir d’una actuació magistral de la mà de tres especialistes: Beatrice Jimenez-Marconi (soprano), Toni Marsol (baríton) i Ricardo Estrada (piano).  La Gala dels Tres Tenors, popularitzada pels grans Pavarotti, Carreras i Domingo va estar el concert més participatiu i solemne. Des del dramatisme de les grans àries d’òpera fins al romanticisme de la cançó napolitana es varen poder escoltar en el marc del pati d’armes del Castell Jalpí-SERHS. I per finalitzar el dissabte 10 d’agost es va dur a terme el darrer concert de l’electritzant trio de veus negres de The Sey Sisters que ens varen convidar a un sentit viatge musical des del gòspel fins a la música africana, passant pel soul.

Nit SERHS 2019 - Castell Jalpí 2

Tot un repertori variat i complet per a tots els gustos, maridats amb un sopar a la fresca amb un toc de distinció en aquest espai emblemàtic d’Arenys de Munt com és el Castell Jalpí de SERHS. Gran acollida per a una fórmula innovadora, diferencial i amb personalitat definida, combinant música i gastronomia les nits d’agost al Maresme.