SERHS Hotels Brasil, certificat com a Great Place to Work pel seu compromís amb els professionals que hi treballen

SERHS Hotels Brasil, que engloba els establiments SERHS Natal Grand Hotel i SERHS Villas da Pipa, ha obtingut el certificat Great Place to Work,  en reconeixement al bon clima laboral i a les polítiques de personal que aposten pel desenvolupament i el benestar de tots els seus treballadors. El certificat, atorgat per l’entitat Great Place to Work a empreses de tot el món, identifica des de fa més de 30 anys les millors empreses on treballar a nivell global.

“Des de sempre, la vocació de l’empresa ha estat centrar-se en l’equip de persones que la formen i en potenciar la seva valoració”, apunta Willian Lass, director gerent de SERHS Hotels Brasil. “A més, en el cas d’una indústria de serveis com és la nostra, la satisfacció dels treballadors té un impacte directe en la satisfacció dels clients”, afegeix Lass.

Partint de la base que són els professionals d’una empresa els que representen l’empresa davant dels clients finals i també davant de proveïdors i de tots els altres grups d’interès, la política de persones de SERHS Hotels Brasil busca que tots els seus treballadors se sentin realitzades en el seu lloc de treball: “Si els treballadors se senten feliços en el seu entorn laboral, el resultat de la seva feina serà molt més positiu, i això impactarà en la qualitat del servei i en la percepció dels clients”, recorda Lass.

Aquest 2019 la satisfacció dels clients dels dos establiments hotelers de SERHS al Brasil és d’un 92,9%, millorant els indicadors obtinguts l’any passat.

serhs_hotels_brasil

SERHS Natal Grand Hotel i SERHS Villas de Pipa, una porta d’entrada de luxe per descobrir Brasil

Ubicats a la costa nord-est del Brasil, a l’estat de Rio Grande do Norte i a pocs quilòmetres l’un de l’altre, el SERHS Natal Grand Hotel i el SERHS Villas da Pipa són dues opcions ideals per descobrir les platges i la naturalesa d’aquesta zona. Amb un total de 396 habitacions i suites amb vistes al mar i un centre de convencions propi amb capacitat per a fins a 1.300 persones, el SERHS Natal Grand Hotel és un resort de 5 estrelles que destaca per la qualitat dels seus serveis i de les seves instal·lacions. Amb un total de 22 allotjaments construïts seguint l’arquitectura pròpia de la zona i en perfecte equilibri amb la naturalesa que els envolta, les cases del SERHS Villas da Pipa, totes elles amb piscina privada i barbacoa, destaquen per la seva integració amb els paisatges que les envolten i per la tranquil·litat i intimitat dels seus apartaments.