Com ve sent habitual els darrers anys, les nits d’estiu del Castell Jalpí (Arenys de Munt) es vesteixen de música i gastronomia. Durant el mes d’Agost, tothom qui ho vulgui podrà viure en directe actuacions musicals de renom internacional on les veus dels artistes convidats hi tenen una importància molt rellevant.

El primer divendres d’Agost, Mónica Green va ser la veu que obria les portes del Castell Jalpí. El pati d’armes, va ser l’escenari d’una de les millors veus del soul, el blues i el R&B d’aquesta diva de la música negra dels anys 60, 70 i 80 que venia acompanyada de la Formació Sextet.

L’endemà, va ser el torn de la Gala d’òpera i sarsuela amb les actuacions de la soprano Beatrice Jiménez-Marconi, el baríton Toni Marsol i el piano de Ricardo Estrada. Els amants d’aquest gènere musical van gaudir d’una nit magistral de la mà d’aquests tres especialistes del gènere.

No podia faltar un clàssic de les nits musicals del Castell Jalpí, com és l’actuació de la Gala dels tres tenors. Popularitzat pels grans Pavarotti, Carreras i Domingo. En aquesta ocasió, el divendres 9 d’Agost, viurem aquesta actuació amb les veus d’Albert Deprius, Josep Fado i Antoni Lliteras seguides pel piano de Marta Pujol. El repertori farà vibrar el públic amb dosis del dramatisme de les grans àries d’òpera fins al romanticisme de la cançó napolitana.

Nits musicals gastronòmiques al Castell Jalpí d'Arenys de Munt

Finalment, el dissabte 10 d’Agost l’actuació de l’espectacular trio de The Sey Sisters, clourà el festival. Un conjunt de tres veus que ens conviden a viure un sentit viatge musical des del gòspel, fins a la música africana, passant pel soul. Cants impregnats de profunda emoció que sorgeixen de la lluita contra la injustícia i la defensa dels drets humans.

Amb aquestes quatre actuacions, el Castell Jalpí torna a reviure com cada estiu l’apoteosi de les nits musicals més destacades del Maresme que com en anteriors ocasions oferirà un servei gastronòmic dissenyat per l’ocasió i que es converteix cada any en un dels atractius principals de les nits musicals, amb una proposta de menú amb reserva prèvia que permetrà als assistents gaudir de l’experiència gastronòmica d’ARCS Catering amb seu al mateix Castell Jalpí.

A més l’oferta gastronòmica es completarà amb un servei permanent de barra per sopar de manera més informal i fresca amb tapes, entrepans i un especial assortiment de begudes que faran que sopar al pati del Castell Jalpí sigui la manera d’arrodonir les màgiques nits d’estiu del festival.