Ahir dijous, 13 de juliol, el Castell Jalpí d’Arenys de Munt acollia l’emblemàtica celebració de la Nit de la SERHS que, enguany, arribava a la 41ena edició amb l’assistència de més de 300 convidats entre accionistes, col.laboradors, personalitats i amics del Grup. En aquesta ocasió, Santi Vila, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, va ser l’encarregat de presidir l’acte institucional que, com és tradició, va servir com a rerefons de l’entrega de guardons als professionals més destacats de la corporació durant el 2016 i de la distinció especial a la Trajectòria i Compromís amb SERHS per a l’empresa Malongo.

La Nit de la SERHS celebra la seva 41ena edició

En la seva intervenció, el conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, va posar de manifest que “SERHS encarna molt bé que és ben compatible ser qui ets i alhora tenir molta ambició” i va destacar la “gran capacitat d’integració – de la corporació – davant d’un món cada cop més global i en plena revolució tecnològica”. Tanmateix, el conseller Vila també va ressaltar “el compromís de SERHS amb els valors”, així com “la capacitat de generar riquesa i de créixer amb criteris de responsabilitat social i eficiència”.

Per la seva banda, el president de SERHS, Ramon Bagó, va fer repàs de les principals fites assolides per les diferents divisions del grup durant el darrer exercici i va recordar que “en un any, s’ha fet molta feina” en el sí de la corporació. En el seu parlament, a més a més, el president Bagó va fer referència al “canvi de mentalitat” i a “l’esforç important” que ha suposat per a la corporació la seva darrera reestructuració. Així mateix, va tenir paraules de reconeixement pels professionals de SERHS, dels que va destacar que “són capaços d’innovar, de buscar camins”, alhora que, emocionat, emfatitzava que “és el suport de la gent el que ens fa tirar endavant”.

El conseller delegat de SERHS, Jordi Bagó,que va dedicar l’inici de la seva intervenció a felicitar els premiats, va fer repàs dels cinc eixos fonamentals sobre els que SERHS desenvolupa les seves estratègies: el d’empresa dinàmica, el de la gestió de la informació, el de la necessitat d’humanitzar les empreses, el de l’excel.lència en productes i serveis i el de l’ètica en els negocis. Jordi Bagó va explicar que “a SERHS, som molt conscients de que el nostre model ha de ser un model evolutiu en tots els sentits; òbviament, en el de model negoci, però també en el societari i en l’organitzatiu”. “El món està en canvi constant i la fidelitat dels nostres interlocutors, siguin socis, clients o treballadors, ens l’hem de guanyar cada dia”, va afegir el conseller delegat del grup.

Com cada any, un cop posat punt i final a l’acte institucional al que també hi van assistir l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Rabasseda; el secretari d’Economia de la Generalitat, Pere Aragonès; i el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono; es va servir el tradicional sopar de gala elaborat i servit amb detall i qualitat per ARS Catering-Castell Jalpí. L’himne de la SERHS va ser l’encarregat de tancar aquesta Nit emotiva de la SERHS.

Premis als professionals, renovats

Enguany, per primera vegada, SERHS ha reconegut dos dels seus professionals a través de dues noves categories: la de millor líder de projecte i la de millor col.laborador de projecte durant el 2016. Amb aquesta iniciativa, el Grup ha volgut posar de manifest la importància, d’una banda, del treball per projectes, per iniciatives, per idees. I, de l’altra, la força i la rellevància del treball en equip que gira al voltant d’un mateix projecte.

Francisco Martínez va ser guardonat pel seu lideratge al capdavant del projecte de desenvolupament de l’e-commerce de www.serhsdistribucio.com com a palanca de creixement. Per a Martínez: “el premi és un acte generós per part de l’empresa, a més a més de ser un premi a sis anys de feina i a un equip que ha treballat fort per tirar-lo endavant”

Eugenio Toledo va ser guardonat per la seva destacada col.laboració al projecte Fleca Premium, la nova gamma de productes per a l’alta restauració, de la divisió de www.serhsfood.com. Per Toledo: “SERHS valora al personal i, per això, surten els productes al mercat. El més important per a mi és que sempre m’escolten”.

MALONGO, premi Trajectòria i Compromís amb SERHS

Enguany, Malongo ha estat l’empresa guardonada amb el premi Trajectòria i Compromís  amb SERHS. Un compromís conjunt que engegava l’any 2010 i que feia possible el naixement de la marca de cafè d’alta gamma Kahova, espresso by SERHS. En paraules de Jean Pierre Blanc, director general de Malongo, la relació entre SERHS i Malongo “ha estat molt més una relació comercial”. Segons va explicar el mateix Blanc, “vaig trobar en la persona de Ramon Bagó un amic, més que no pas un client” i, alhora, va recordar que un dels aspectes claus d’aquesta sintonia és que SERHS “és una empresa que se centra en la persona més que en el negoci”.