La diada ha servit per celebrar el 15è aniversari del Vilar Rural de Cardona i una fantàstica jornada plena d’activitats i amb concert per a tota la família.

Aquest dissabte, 29 de setembre, la SERHS s’ha donat cita, per primera vegada, al Vilar Rural de Cardona per celebrar la Festa de la Família i, alhora, el 15è aniversari del Vilar, el que fou el primer dels hotels rurals pensats per a famílies de SERHS Hotels, al que després seguirien els Vilars Rurals de Sant Hilari i Arnes. En la que ha estat la 14a edició de la Festa, han participat de les activitats, el concert de Pop per Xics, la bufada d’espelmes del pastís gegant i el dinar de germanor, més 300 professionals amb les seves famílies en una diada carregada de somriures i moments especials.

Com és tradició, la Festa de la Família SERHS també ha servit per a fer entrega dels xecs amb els Ajuts Familiars que la corporació, any rere any, adjudica entre els seus i les seves professionals, en el marc del Programa Famílies per valor de 50.000.  En aquesta ocasió, entre les famílies de la SERHS, s’han adjudicat un total de 274 ajudes per a la llar d’infants, el material escolar, els estudis superiors o la benvinguda d’un nadó.

En l’acte de benvinguda a la Festa, el president i conseller delegat de la SERHS, Jordi Bagó, va explicar que “estem en una lluita constant perquè la nostra companyia sigui una empresa humana, moderna i innovadora, capaç d’adaptar-se als entorns canviants que ens envolten”. Així mateix, també va posar de manifest que “no totes les empreses són capaces de muntar diades com aquesta. Hem de donat valor a dies com avui, en els que recordem que som capaços de tirar endavant un programa com el Programa Famílies amb el que, enguany, hem adjudicat 50.000 euros en forma de 274 ajuts entre les nostres famílies”. I, tanmateix, Jordi Bagó va tenir paraules de record per qui fou cofundador i president de la corporació, Ramon Bagó.

 

SERHS Family Day

 

Activitats en família, concert de Pop per Xics i pastís sorpresa gegant: una festa amb majúscules

Les sorpreses d’aquesta edició de la Festa de la Família SERHS han estat moltes, per coincidir amb el 15è aniversari del Vilar Rural de Cardona. Entre les activitats que les famílies de la SERHS han pogut gaudir plegades, les més sol·licitades han estat la Pista Americana, el Taller i Maleta de malabars i el tir amb arc i sarbatana.

Les activitats en família han estat l’avantsala del concert dels Pop per Xics, un grup de música per a infants, que ha estat l’encarregat de fer ballar tothom amb cançons i coreografies pensades pels més petits de la casa. Amb la música de l’ ”Aniversari feliç” ha sortit el pastís gegant al que nens i grans han apagat les espelmes plegats.

En aquesta ocasió, com en l’anterior, s’ha servit des d’una Foodtruck un menú elaborat amb productes de proximitat i de Km0 i, les famílies de la SERHS, han pogut gaudir d’un dinar de germanor a l’aire lliure.