L’objectiu de SERHS Serveis, amb aquesta iniciativa, és proporcionar al client un tracte més proper i personalitzat.

La divisió de Serveis de SERHS, SERHS Serveis, ha posat en marxa aquest mateix divendres la primera Gestoria SERHS al municipi de Calella, a la comarca del Maresme. Ubicada al carrer de l’Església, número 343, al centre de la ciutat, un equip de professionals amb una llarga trajectòria en serveis de gestoria fiscal i comptable, jurídic i laboral, i en l’àmbit de les assegurances, proporcionaran al client de SERHS Serveis Gestiona un tracte encara més proper i personalitzat.

El nou espai, que compta amb 200m2, ha esta pensat i dissenyat per acollir el client i proporcionar-li la millor experiència possible, amb un innovador model d’atenció personalitzada en el que preval el tracte humà i la proximitat en el procés d’informació i contractació de serveis de gestoria. La ubicació i simplicitat dels espais en els que el client serà atès, permetran transmetre millor els valors vinculats a la pròpia unitat de negoci Gestiona com són la confiança, la transparència i la fidelitat.

Amb la nova gestoria de SERSH Serveis a peu de carrer, la divisió confia poder incidir en aspectes com la comunicació directa amb la que donar a conèixer millor el catàleg de productes i serveis disponible, així com tot el potencial que ofereix el servei integral de SERHS Serveis Gestiona. Per exemple, qualsevol persona podrà apropar-se a la Gestoria de SERHS Serveis i sol·licitar des d’una assegurança per la llar – de la mà d’Asseguris – a una declaració tributària, passant per l’assessorament en matèria de relacions laborals.

 

Gestoria serhs serveis calella

Per a fer el màxim d’accessible possible la nova Gestoria de SERHS Serveis, l’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 16 a 19h, i dissabtes al matí, de 10 a 14h, per a totes aquelles persones que durant la setmana no disposen de temps per a les seves gestions.

 

Una inauguració reeixida

Aquesta mateixa tarda de divendres, la nova gestoria de SERHS Serveis ha celebrat una senzilla inauguració, a la que hi ha assistit representants del comerç a Calella, clients de SERHS Serveis i professionals de la divisió, així com socis de la corporació.

Tothom s’ha acostat fins a la nova seu de SERHS Serveis Gestiona del carrer de l’Església per conèixer l’espai i el personal professional que estarà a la seva disposició des d’avui mateix.