Empreses multinacionals de rellevància han escollit el Centre de Convencions del SERHS Natal per als seus esdeveniments.

 

El Centre de Convencions del SERHS Natal Grand Hotel de Brasil ha ampliat l’espai disponible per a reunions i esdeveniments d’empresa amb cinc noves sales que poden allotjar fins a 200 persones. Amb aquesta ampliació, el Centre de Convencions del SERHS Natal disposa d’un total de setze sales amb capacitat per acollir de manera simultània fins a 1.300 persones.

Ubicades al tercer pis del SERHS Natal, les sales Turmalina, Esmeralda, Ámbar i Quartzo, totalment modulables, estan pensades per a reunions i sessions de treball d’entre 30 i 60 persones. Els quatre espais de trobada i treball es poden combinar en una nova cambra, la sala Agua Marinha, amb capacitat per a fins a 200 persones en format auditori.

SERHS Natal Grand Hotel empreses

 

Les noves sales estan equipades amb aire condicionat, sistema d’il·luminació per sectors i protecció acústica, garantint així la celebració simultània de diferents esdeveniments amb una total comoditat i privacitat. Els nous espais del Centre de Convencions disposen d’un accés exclusiu, amb una terrassa i vistes al mar, i d’una zona privada per a coffee breaks i còctels, també, amb vistes al mar.

Amb una oferta de serveis i d’instal·lacions que es completa amb les diferents opcions  d’allotjament i oci de l’hotel, el resort acull congressos, fires, presentacions, trobades i reunions de treball, i també sessions de motivació. Empreses com Danone, Nestlé o Toyota han escollit el Centre de Convencions de SERHS Natal Grand Hotel com l’espai per als seus esdeveniments.

Sales per empreses del SERHS Natal Grand Hotel