La divisió augmenta la seva presència territorial amb les adjudicacions de restauració col.lectiva de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i de 19 escoles de la ciutat d’Oviedo.

Des d’aquest mes de setembre, SERHS Food té en marxa la gestió de la restauració de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i de 19 escoles de la ciutat asturiana d’Oviedo. Amb aquestes dues noves adjudicacions, que es van fer efectives durant els mesos de juliol i agost i amb les que la divisió consolida l’aposta per la restauració col·lectiva sanitària i educativa, SERHS Food augmentarà de manera important la seva presència territorial tant a Catalunya com a l’Estat, amb la posada en marxa del servei a la capital lleidatana i a la ciutat asturiana.

El lot adjudicat del Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida inclou, a més de la restauració per a pacients i treballadors del centre, la gestió de la restauració de l’Hospital Santa Maria, amb les seves quatre cafeteries per a estudiants i per a docents.

Ambdues instal·lacions hospitalàries sumen un total de 600 llits i més de 2.500 treballadors i s’estima que la gestió anual serà de més de 160.000 pensions per a pacients i més de 8.500 pensions per a treballadors.

SERHS Food Arnau de Vilanova Oviedo restauració colectiva

L’adjudicació de 19 escoles d’Oviedo suposarà per a SERHS Food el servei de 3.225 menús diaris i 400 esmorzars en un contracte de quatre anys amb la possibilitat de pròrroga de dos més.

El creixement de SERHS Food, amb aquestes dues noves adjudicacions, es deu a dos factors claus per a la divisió: d’una banda, a l’especialització i, de l’altra, a la flexibilitat. Són aquests els dos aspectes centrals sobre els que pivota l’estratègia de SERHS Food a mig termini, a l’hora de donar servei amb una assistència que persegueix l’excel·lència amb una proposta alimentària centrada en la satisfacció de la persona.