Com en edicions anteriors, durant la celebració d’aquesta diada familiar, es farà entrega dels Ajuts Familiars.

 

El Vilar Rural de Cardona serà escenari de la XIV Festa de la Família SERHS, en l’any del 15è aniversari de la posada en marxa d’aquest hotel rural dissenyat per donar resposta a les necessitats concretes del turisme familiar. Com en edicions anteriors, aquesta trobada de treballadors i les seves famílies que organitza la corporació servirà per a fer entrega dels Ajuts Familiars que han estat adjudicats per la companyia als seus treballadors per a l’escola bressol, el material escolar i els estudis superiors per un import total de 50.000 euros.

 

En les dues darreres celebracions de la Festa de la Família SERHS, la celebració s’havia dut a terme al Vilar Rural de Sant Hilari. Però enguany, i coincidint amb els 15 anys d’ençà la inauguració del Vilar Rural de Cardona, la Festa s’ha desplaçat a aquest fantàstic i especial enclavament bagenc.

 

turisme familiar a cardona

 

El Vilar Rural de Cardona es troba situat al municipi del Bages que li dóna nom, a poc més d’una hora de Barcelona, i és un allotjament rural amb encant ubicat en un turó que domina la Vall del Cardener, davant del nucli urbà i el Castell de Cardona, amb unes vistes impressionants sobre el Port del Comte, la Serra del Cadí, el Pedraforca, els Rasos de Peguera i la muntanya de Montserrat. Disposa de 99 habitacions, entre les que hi destaquen estances adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, comunicades per a famílies nombroses i especials per a famílies amb nadons.

 

Entre les activitats de les que es poden gaudir en una estada al Vilar Rural de Cardona hi figuren la visita a les Mines de Sal, l’experiència a la granja i a l’hort, els tallers de cuina o els de manualitats, entre d’altres, pensades per a fer en família i compartir el temps.

 

Turisme rural familiar a Cardona