El productes destaquen per la seva qualitat i bon preu.

Establiments com hotels, restaurants, cafeteries i serveis de càtering i alimentació ja disposen d’una nova Línia Gastronòmica de productes d’alta qualitat, al millor preu, servida per la divisió de Distribució de SERHSL’objectiu d’aquesta nova oferta de productes és proporcionar als clients de la divisió una matèria primera que els permeti elaborar un producte final a les seves cuines de major qualitat que contribueixi, de forma decisiva, a fer créixer el seu negoci.

 

Es tracta d’una afinada i innovadora selecció de productes que han estat triats per la seva alta qualitat. Alguns d’aquests productes seleccionats són l’entrecot de Nebraska, el foie d’ànec, el secret de porc ibèric, els formatges de marques líders o els carpaccios premium, entre d’altres, i permeten oferir als clients del sector HORECA un ventall de productes que contribueixen, decididament, a enriquir el procés de creació dels seus plats i la proposta final per a servir a taula.

 

Productes d'alta gastronomia distribució

 

Per a la presentació d’aquesta gamma de productes s’ha editat un catàleg de cuidada realització i disseny, capaç de transmetre el concepte i el tipus de producte ofertat. Aquest catàleg se suma al que SERHS Distribució té disponible al seu web, en el que es poden consultar la resta de productes disponibles d’alimentació, cafè, begudes, neteja i fruita i verdures fresques.