La web www.serhsdistribucio.com preveu tancar el 2018 amb unes vendes de 50M euros.

SERHS Distribució ha realitzat una important inversió tecnològica en el seu portal web de venda www.serhsdistribucio.com que en aquests moments preveu tancar el 2018 amb una facturació on-line de 50 milions d’euros, prop del 25% del total de les vendes de la Divisió. Pioners en el desenvolupament d’una web -fa 10 anys- especialitzada en professionals del sector HORECA (hotels, restaurants, bars i col·lectivitats) per a realitzar vendes i transaccions on-line, els creixements han estat continuats any a any. En els darrers 3 anys s’han situat en el 20% de mitjana anual. Amb la posada marxa del nou portal, SERHS Distribució preveu arribar als 100M d’€ en vendes on-line en 3 anys.

 

El llançament del nou portal web, amb una visió més àmplia, aspira a constituir-se en el centre vehicular de tota la relació i activitat generada entre els seus clients i l’empresa. L’e-commerce representa no només la punta de l’iceberg de la transformació digital de la Divisió sinó també la carta de presentació en un nou entorn canviant, exigent i evolucionat com l’actual. Les comandes realitzades a aquesta web des del dispositiu mòbil es situen en el 40%, majoritàriament bars i hotels.

 

Més intuïtiu i fàcil de fer servir, millora la navegació i la cerca de productes. Detalla els seus al·lèrgens i característiques de les fitxes tècniques. Disposa de noves eines de gestió pels negocis HORECA com zona facturació, multi-llistats, seguiment i històrics de comandes. Amb capacitat de customització per a grans comptes disposa d’un equip de més de 30 persones entre gestors especialitzats i tècnics de sistemes amb l’objectiu d’oferir un millor servei i una millor atenció.

 

SERHS Distribució on-line horeca

 

SERHS Distribució, solucions per al negoci HORECA

Es considera una de les plataformes líders en el servei integral de productes, amb més de 5.000 articles de marques líders del mercat, a tres temperatures: begudes, alimentació, fred (aviram, carn, embotits, làctics, peix, 5ena gamma), cafè, higiene i fruita i verdura. La Divisió té fixades aliances estratègiques amb marques líders del mercat com Damm, Coca Cola, Gallina Blanca, Vichy, Granini, Nestlé, Cafento, Espadafor, Salica, Millàs, Cacaolat, Letona, Eurofrits, entre altres, el que genera una garantia de qualitat en els productes distribuïts.

 

Les instal·lacions estan formades per 15 plataformes de distribució amb una superfície global de 175.000 m2 i el parc mòbil supera el 775 vehicles. Compta amb un equip humà de 800 persones de plantilla mitjana anual i una trajectòria de 40 anys que avala la Divisió com un dels referents en el sector. SERHS Distribució també ha estat la primera gran distribuïdora del canal HORECA a Catalunya en obtenir la ISO 9001:2008.