El programa de fidelització dels Vilars Rurals de Cardona, Arnes i Sant Hilari es va posar en marxa el novembre de 2017.

 

El Club Vilars, el programa de fidelització de Vilars Rurals nascut al novembre del 2017, ja compta amb més de 2.400 famílies membres. El Club és una programa que permet oferir diferents avantatges a les famílies que en són membres, famílies que ja coneixen Vilars Rurals i que els tenen com un dels seus destins de capçalera.

 

Entre els objectius del Club, també hi ha fomentar la repetició dels clients que ja coneixen Vilars Rurals, i arribar a nous clients gràcies a la recomanació personal i la prescripció dels membres del Club a aquelles famílies que encara no coneixen el projecte de Vilars Rurals.

 

Vacances familiars en un Vilar Rural

El Club, l’alta al qual és totalment gratuïta i es pot fer a través de www.club.vilarsrurals.com, permet als seus membres acumular punts per cada estada que realitzin a Vilars Rurals. En funció dels punts acumulats, les famílies poden gaudir de diferents avantatges en la seva propera visita a Vilars Rurals: un còctel de benvinguda, regals per als infants, accés a la zona de wellness o activitats familiars addicionals, entre d’altres. Així mateix, els membres del Club Vilars també tenen accés a un espai on-line privat amb els punts que tenen acumulats, el seu nivell de soci, i diferents descomptes i promocions exclusives.

 

En els últims mesos, el creixement dels membres del Club s’ha intensificat i la xifra de persones sòcies s’ha multiplicat per dos, passant de les 1.000 famílies membres al març del 2018 a les més de 2.400 de finals de juliol.