Jordi Bagó, president i conseller delegat de SERHS: “Avui, els que formem SERHS, tenim la responsabilitat de continuar el seu llegat i el d’altres emprenedors com ell”.

Ahir al vespre, el Castell Jalpí d’Arenys de Munt va acollir la especial celebració de la Nit de la SERHS d’enguany, dedicada a qui fou cofundador i president de Grup SERHS, Ramon Bagó i Agulló, des del 1975 fins el seu traspàs el passat mes d’abril. Així doncs, els més 300 assistents entre els que s’hi comptaven  accionistes, col.laboradors, personalitats i amics de la corporació, han participat d’aquesta sentida nit per al record en la que la dansa i la música han estat les encarregades d’expressar el sentiment general amb una proposta artística elegant, i una acurada coreografia carregada d’una forta dosi de sensibilitat. El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha estat l’encarregat de presidir l’esdeveniment i, juntament amb el president i conseller delegat de SERHS, Jordi Bagó, han fet entrega dels tradicionals Premis SERHS a Millor Líder de Projecte, a Millor Col.laborador de Projecte i a la Trajectòria i Compromís amb SERHS, que s’emmarquen cada any en la celebració de la Nit de la SERHS. Aquest darrer, que en el seu parlament va tenir paraules de record molt especials per a Ramon Bagó, va explicar que “avui, els que formem SERHS, tenim la responsabilitat de continuar el seu llegat i el d’altres emprenedors com ell”.

 

En la seva intervenció, el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, va voler ressaltar la figura de Ramon Bagó  amb paraules molt sentides per a qui fou cofundador i president de SERHS, i amb qui va coincidir en nombroses edicions anteriors de la Nit en les que va compartir confidències i moments de complicitat. Per Aragonès: “El grup SERHS és un clar exemple de com una empresa amb uns grans valors i amb un ferm compromís esdevé clau pel teixit econòmic i social del nostre territori, del nostre país, els seus més de 40 anys d’història així ho avalen. I aquesta nova edició de la Nit SERHS, n’és una mostra més, recordant la figura i la important tasca duta a terme per Ramon Bagó”.

 

 

L’acte d’entrega dels Premis SERHS va ser, en aquest edició especial, l’avantsala del sopar a peu dret de Els Bufets que Arcs Catering, el servei de catering per a esdeveniments de SERHS Food, va preparar i presentar amb una exquisida selecció de pica-pica, entrants calents i freds, arrossos, coques, fumats i formatges. Per primera vegada, la Nit de la SERHS va deixar enrere el muntatge de taules més tradicionals per oferir als seus convidats una proposta gastronòmica diferent en la que la proximitat i la interactivitat amb els diferents espais habilitats al Pati d’Armes del Castell i al Balcó del Llac han estat els grans protagonistes de vetllada.

 

A les onze, de forma puntual, la música i la il.luminació van servir com a preludi del moment més esperat d’aquesta Nit de la SERHS 2018: l’homenatge a Ramon Bagó. Amb el públic reunit davant de l’escenari principal i amb una veu recitant acompanyada del piano, va donar inici al moment de recolliment per recordar la figura del cofundador i president de la corporació des de la seva posada en marxa, ja fa més de 40 anys. Amb la veu de Ramon Bagó com a única protagonista, els assistents el van poder recordar, veure i escoltar en un reportatge protagonitzat i explicat per ell. Com a cloenda de l’homenatge, quatre ballarins van ser els encarregats d’enviar el missatge “Gràcies per tant, president”, amb una dansa plena d’emotivitat, sensibilitat i tendresa i acompanyada d’una música que va recordar Ramon Bagó.

 

nit serhs

A l’edició en record de Ramon Bagó de la Nit de la SERHS  van assistir autoritats com  l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Rabasseda; el secretari general de Vicepresidència, Economia i Hisenda, Albert Castellanos; i el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono. Així com representants del món empresarial.

 

Els premiats d’aquesta edició

 

Aquest 2018, SERHS ha reconegut dos dels seus professionals en les categories de Millor Líder de Projecte i de Millor Col·laborador de Projecte del 2017. L’objectiu d’aquest guardons és posar de manifest la importància, d’una banda, del treball per projectes i, de l’altra, la força i la rellevància del treball en equip.

 

Oriol Moya, Responsable d’Infraestructura DICBA a SERHS Serveis,  va ser guardonat pel seu lideratge al capdavant del projecte de migració a Google Cloud de SERHS Tourism: ‘SERHS Google Cloud’. I Claudio Piacentini, Cycling Sales Manager de SERHS Tourism va ser distingit per la seva destacada col·laboració en el projecte del primer Tour Operador especialitzat en cicloturisme ‘Bikefriendly by SERHS’.

 

premiats serhs

En la 42a edició de la Nit de la SERHS, homenatge a Ramon Bagó, també es va fer entrega del Premi Trajectòria i Compromís amb la SERHS que, enguany, va recaure en Grup Cacaolat. Amb més de 40 anys d’una exitosa col.laboració, que es renova any rere any, el conseller delegat de Grup Cacaolat, Enric Crous, va voler posar de manifest en les seves paraules d’agraïment pel reconeixement la importància de la figura de Ramon Bagó.

 

serhs cacaolat