L’edició d’enguany, que arribarà a la 42a edició, està dedicada a qui fou cofundador i president de SERHS entre el 1975 i el 2018

 

La Nit de la SERHS escalfa motors pel proper 26 de juliol, en la que serà la seva 42a edició. Com en edicions anteriors, el Castell Jalpí d’Arenys de Munt acollirà la celebració de l’esdeveniment de l’any al que assisteixen col·laboradors, socis i amics de la SERHS. Enguany, la Nit de la SERHS esdevé especial perquè està dedicada a Ramon Bagó i Agulló, qui va ser cofundador i president de SERHS des del 1975 i fins el passat 3 d’abril, data en la que va traspassar.

 

42a edició de la Nit de la SERHS

 

Arcs Catering, el servei de càtering per a esdeveniments de SERHS Food, serà l’artífex de la proposta gastronòmica de la Nit de la SERHS, com és tradició. Una proposta que, d’acord amb la seva filosofia de servei, estarà elaborada amb productes de proximitat, en la que es prioritzaran aquells de temporada, i a la recerca de l’essència dels productes naturals implicats en cadascuna de les seves receptes. Així mateix, el Castell Jalpí es vestirà un any més de gala, per acollir l’esdeveniment i els més de 300 convidats que s’esperen per aquesta especial i emotiva edició que estarà presidida pel Vicepresident del Govern i Conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.

 

La Nit de la SERHS 2018, homenatge a Ramon Bagó, serà també escenari de la segona edició de l’entrega dels Premis SERHS al Millor Líder de Projecte i al Millor Col.laborador de Projecte de l’any 2017, així com del guardó Trajectòria i Compromís amb la SERHS 2018 a una empresa partner de la corporació. Aquestes dues categories, que serveixen per reconèixer la tasca de professionals de la SERHS, es van posar en marxa l’any passat per a posar de manifest la importància, d’una banda, del treball per projectes i, de l’altra, la força i la rellevància del treball en equip que gira al voltant d’una mateix projecte i que obté bons resultats gràcies a un esforç conjunt.

 

Homenatge a Ramon Bagó