Dissabte, 7 d’octubre, la SERHS va celebrar la 13ena edició de la Festa de la Família, la tradicional trobada anual de professionals amb les seves famílies que és, a més a més, l’esdeveniment en el que es fa entrega dels Ajuts Familiars. Enguany, 260 treballadors de la SERHS i les seves famílies han estat adjudicataris d’aquests ajudes per a l’escola bressol, el material escolar i els estudis superiors per un valor de total de 50.000 euros.

SERHS fa entrega de 260 Ajuts Familiars en la celebració de la 13a Festa de la Família

Com va succeir l’any passat, el Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm va ser l’encarregat d’acollir aquesta trobada que va comptar amb l’assistència de més de 100 famílies i més de 400 persones que van poder gaudir de les activitats que l’equip del Vilar havia preparat per a grans i petits. L’atracció principal, com ja va passar en la darrera edició, va ser la que es va dur a terme al Parc Sant Hilari Aventura, on els més aventurers es  van enfilar per les seves atraccions verticals d’acrobàcies i tirolines.

Com ja es tradició, el conseller delegat de SERHS, Jordi Bagó, va adreçar unes paraules als assistents amb les que va recordar que l’entrega dels ajuts és una mostra del “compromís amb la gent de la casa”“Som el que som gràcies a la gent: els èxits d’aquesta casa al llarg de més de 40 anys arrelen en el dia a dia del treball de tots nosaltres”, va emfatitzar Jordi Bagó. Tanmateix, el conseller delegat de SERHS va fer al·lusió a la capacitat de la corporació de fer front als nous reptes: “hem demostrat que som una empresa capaç d’adaptar-se a circumstàncies adverses. Per tant, si som capaços com empresa ha adaptar-nos als canvis, és perquè tots els que estem implicat en ella som capaços de fer-ho. L’empresa no és res més que tots nosaltres”

Entre les novetats de la Festa de la Família d’aquest any, va destacar l’original àpat, amb productes de proximitat i de Km0, que es va servir des de dues Food Trucks, una pel menú principal i l’altra per les postres. A més a més, durant el matí, l’escenari principal de la Festa va acollir una actuació carregada de màgia i diversió, que va fer les delícies de grans i petits.