El passat dissabte, 14 d’octubre, el Diari de Sabadell publicava un reportatge en que explicava que SERHS Food fa front al malbaratament alimentari amb la “planificació com a element clau per no llençar aliments”. Segons va explicar el director general de la divisió, Raimon Bagó, a la publicació: “ fa anys que treballem la planificació, intentem atacar la font del problema i que no sobri res de menjar, un element perfectament compatible amb la qualitat”.

SERHS Food planifica per no llencar

En aquest sentit, el Diari de Sabadell especificava que una de les claus és l’elaboració del menjar des d’una sola cuina central, cosa que permet no malbaratar “des de l’inici de la confecció del plat”, citant paraules del màxim responsable de Food.

Tanmateix, en el mateix reportatge, Raimon Bagó recordava que des de la Divisió és proposa visitar la cuina d’alt rendiment perquè, amb aquestes visites, explicava Bagó “intentem apropar al màxim a les famílies el nostre sistema de treball. Poden comprovar ‘in situ’ que fem el menjar com el faria qualsevol persona a casa seva però molt planificat”.