ARCS Catering consolida la seva proposta gastronòmica pel Festival de Santa Florentina

 

Des de fa tres anys, les nits d’agost al Castell Jalpí sonen a música clàssica. Enguany, el Festival de Santa Florentina, que celebrava la seva XX edició, va oferir nou dies d’actuacions amb propostes musicals de primer nivell com les de la soprano Natalia Labourdette, primer premi en el Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya i premi EMCY – European Union of Music Competitions for Youth- 2015 i primer premi del XIV Certamen Noves Veus de Sevilla.

 

Va destacar també l’actuació de l’ Orchestre de Chambre Français, amb el seu director Horts Sohm al capdavant, el qual va ser nomenat pel Consell d’Europa a Estrasburg “Membre d’Honor” del moviment europeu. L’Orquestra, fundada el 1989, ha efectuat més de 1.300 concerts i actua periòdicament a París a la Sala Pleyel, al Théâtre Champs-Élysées, a la Sala Gaveau, al Palais des Congrès, a l’església St. Pierre de Montmartre i en els principals festivals de França. També han tocat a Barcelona, Madrid, Granada i al Festival Internacional de Santander.

 

Castell Jalpí, seu de la XX edició de Santa Florentina

 

ARCS Catering consolida la seva proposta gastronòmica pel Festival

Durant nou màgiques nits, el Castell Jalpí va ser, doncs, l’escenari de referència de reconeguts artistes nacionals i internacionals, així com de figures emergents. Un escenari que com, en les darreres edicions, va oferir una proposta gastronòmica d’altíssima qualitat. Dues hores abans de cada concert, els assistents van poder degustar la gastronomia d’ARCS Càtering en dos formats diferents. Un sopar amb servei de taula, pel públic que arribava amb més temps, per a degustar els plats exquisits d’una acurada carta de productes de temporada i proximitat. I, per aquells amb menys temps, ARCS Catering els tenia preparat un àpat més informal i fresc al mateix pati d’armes a base de tapes elaborades, entrepans gourmet i un especial assortiment de begudes.

 

Com cada any, l’Associació Cultural Santa Florentina, encarregada d’organitzar el festival va voler agrair i felicitar tot el personal d’ARCS Càtering que desenvolupa la seva tasca professional al Castell Jalpí, seu social de SERHS, destacant-ne per sobre de tot l’amabilitat, la professionalitat i la il·lusió de treballar en un acte cultural d’aquestes característiques.

 

La Gala de tenors del 24 d’Agost, va ser l’acte que va tancar el cicle de nou concerts en el XX Festival de Música Clàssica de Santa Florentina. Un darrer espectacle en la que les meravelloses veus masculines van confirmar la bona salut d’un festival amb un públic molt fidel i entregat que consolida l’èxit del festival any rere any en el marc incomparable del Castell Jalpí.

 

El Castell Jalpí acull el Festival de Santa Florentina