El SERHS Rivoli Rambla i el SERHS Carlit renoven la seva oferta gastronòmica amb productes de proximitat i una major varietat de plats

Els hotels  SERHS Rivoli Rambla i SERHS Carlit de Barcelona, dos dels tres hotels de SERHS a la capital catalana, han dut a terme una renovació i millora dels seus bufets d’esmorzar. Durant els darrers mesos, s’han renovat els espais i les instal·lacions destinades al bufet dels dos establiments i s’han introduït canvis en els productes, ampliant-ne la varietat, introduint nous tipus d’aliments i adaptant els plats a les tendències gastronòmiques actuals.

 

Destaca la renovació del bufet de l’Hotel SERHS Rivoli Rambla, ubicat a la Rambla de Barcelona: s’ha renovat l’utillatge i la il·luminació del bufet d’aquest establiment, millorant-ne la distribució dels diferents productes i l’accessibilitat per part del client, així com la presentació dels aliments. Així mateix, s’ha ampliat la varietat de productes i plats que s’ofereixen al bufet, al introduir diferents varietats de granola i una major diversitat de melmelades i sucs, reforçant la presència de productes de proximitat amb nous formatges i embotits catalans, i presentant certs productes de manera combinada, com per exemple uns nous gots amb  iogurt i fruita. També s’ha ampliat i renovat la carta de plats acabats de fer que els hostes del SERHS Rivoli poden demanar durant l’esmorzar: s’hi han introduït nous tipus de sandvitxos i creps, s’ha ampliat la varietat de truites, i s’han creat nous plats exclusius de l’hotel, com els “Ous SERHS”, un nou plat creat per l’equip de cuina del SERHS Rivoli Rambla i que consisteix en uns ous poché amb pa de chia, guacamole, salmó i salsa holandesa.

 

Bufet SERHS Rivoli Rambla

 

Pel que fa a la millora del SERHS Carlit, s’ha renovat íntegrament el bufet, amb una nova zona de freds i una altra de calents, i també s’han millorat les instal·lacions del menjador. Així mateix, s’han introduït noves presentacions de productes, com per exemple la combinació de iogurt i fruita, i s’ha ampliat la varietat de fruita fresca i d’opcions fredes i calentes.

 

Bufet SERHS Rivoli Rambla esmorzar

 

 

Bones puntuacions del clients que se sumen a les de l’Hotel SERHS Del Port

Les millores introduïdes en els dos hotels han tingut una repercussió directa en la valoració que els clients fan tant del bufet d’esmorzar com de l’hotel a nivell general, amb una millora de les puntuacions obtingudes en les enquestes de satisfacció. Juntament amb les valoracions del Rivoli Rambla i del Carlit, destaca també la bona percepció que els clients tenen del bufet d’esmorzar del SERHS Del Port, el tercer establiment hoteler de SERHS a Barcelona.

 

Bufet SERHS Carlit esmorzar