SERHS Projects ha realitzat la instal·lació de la zona de bufet i espai de cuina de l’Hotel Aquarium & Spa de Lloret de Mar, un hotel de 4 estrelles que pertany al Grup GHT Hotels

Un projecte complet de distribució, subministrament i instal·lació de l’espai de cuina i bufet. La zona de cuina s’ajusta a les necessitats del client cercant la funcionalitat de l’espai més reduït, per tal d’optimitzar els espais de treball. Aquest espai disposa, al mateix temps, de les següents àrees de treball: magatzem, office de cambrers, zona de cambres i quartos freds, cocció, plonge i rentat.

Cocina Industrial y Buffet del Hotel Aquarium Lloret de Mar

En els diferents espais de treball de tots els projectes destaquem:

  1. Eficiència Energètica. Del conjunt del projecte destaquem la central frigorífica amb refrigeració d’aigua glicolada. Un sistema de refrigeració indirecte mitjançant la distribució de fred amb aigua glicolada, i que permet una gran disminució de la càrrega de gas refrigerant fluorat necessitada en el circuit frigorífic per al correcte funcionament dels equips: la refrigeració amb glicol neix com a alternativa d’ús ecològica al 100% dels gasos fluorats que causen un gran impacte mediambiental. Aquest sistema suposa a cada projecte un cost més baix de manteniment i reparació, una bona mesura mediambiental incorporada als projectes de restauració i un estalvi energètic considerable.
  2. Disseny. A la zona de menjador s’ubiquen el show-cooking i els bufets de fred, calent, postres i esmorzars. Per tal de donar el millor servei de cuina en viu als clients incorporem un espai de showcooking més ample i espaiós. A l’àmplia zona de calents, es disposen de làmpades mantenidores de calent per plats del dia que donen a l’espai un aire més modern.
  3. Materials. L’acer inoxidable i el krion blanc són els materials per excel·lència en aquest projecte. L’estructura de tot el moble és en acer inoxidable incorporant mobles freds i calents en la seva distribució interior. Tota l’encimera es revesteix de krion blanc amb tot el frontal d’imitació de fusta de colors clars, donant a l’espai més lluminositat i amplitud. Un bufet totalment equipat amb la maquinària corresponent de cocció necessària per atreure els gustos de tots els clients (barbacoa, planxa, wok, forn de pizza, etc). S’implementa la il·luminació de led en tots els encaixos i sòcols, així com pantalles de vidre planer amb estructura en acer inoxidable.

SERHS Projects incorpora en els seus projectes materials innovadors i eficients energèticament, per convertir l’espai dels seus clients en una zona de treball més actual, eficient i productiva.

Singularitat, disseny, innovació i qualitat són la base de tots els projectes i del seu equipament per qualsevol espai de cuina industrial.

Continua llegint el projecte aquí