Som especialistes en Ciberseguretat i Informàtica de Sistemes per a empreses. Experts en robotització i transformació digital de la mà de Google.

SERHS Cloud, amb el seu now web a www.serhscloud.com, posa al teu abast eines i processos que permeten digitalitzar les organitzacions. El món, cada vegada més canviant, continua canviant a una velocitat de vertigen. Un dels puntals del departament de SERHS Serveis TIC, neix amb la voluntat de ser vital en la transformació digital, sense tenir en compte l’estructura de la teva empresa o negoci, ni la seva facturació, sinó amb la voluntat d’optimitzar els recursos de què disposes per fer-los productius i eficients.

Tot plegat, treballant amb les plataformes de Google, dels quals en som partners des del 2007, quan SERHS va esdevenir la primera empresa de l’Estat espanyol en adoptar les seves solucions.

Un ampli ventall de serveis per a les empreses

SERHS Cloud et facilita les eines essencials per a gestionar de manera àgil, còmode i segura tots els actius digitals de la teva empresa.

  • Ciberseguretat per a Empreses: Per a tenir control d’accés i visibilitat dels recursos en plataformes referents amb identitat digital reconeguda. Protecció contra els ciberdelinqüents i els seus principals vectors d’atac com el Ransomware i el Phishing.
  • Administració de Sistemes: Viu més tranquil i amb tota la seguretat de disposar de la informació de la teva empresa al núvol. Disposaràs de tota la teva informació emmagatzemada a les infraestructures de Google, el partner de referència que vetlla per la màxima seguretat del teu negoci.
  • Robotització de Processos: Ajudem a les organitzacions de tot tipus d’estructura, tamany i sector a implementar softwares informàtics que fan possible que un robot, integri accions d’interacció humana en sistemes digitals, per executar processos dins l’empresa.
  • Google Workspace: Conjunt de solucions al núvol que t’ajudaran a millorar l’operativa del teu negoci, independentment de si els teus treballadors/es treballen des del lloc de treball a l’oficina o en teletreball. Descobreix com les eines de Google Workspace et poden ajudar a millorar l’operativa de la teva empresa.

Per a un negoci productiu

Cada vegada més, els negocis necessitem eines que ens donin un alt rendiment productiu i que permetin als seus equips de treball disposar del temps necessari per poder prendre amb seguretat totes aquelles decisions estratègiques que portaran a la nostra empresa a ser un referent en el seu sector.

La digitalització és una garantia d’innovació productivitat a les empreses, que els permeten aportar als seus clients la seguretattransparènciaimmediatesa i estalvi que els seus negocis mereixen.

Les solucions de SERHS Cloud, permeten digitalitzar els procediments i recursos interns de les organitzacions, que ens permeten gaudir d’estalvi, de temps i de despeses estructurals ineficients per enfocar-nos estrictament al pla de negoci de l’empresa.

Disposar d’un sol partner per a la gestió integral dels procediments interns d’una organització agilitza i facilita el procés de digitalització de l’empresa.