SERHS Projects ha finalitzat un nou projecte de cuina professional i self-service per a una empresa capdavantera al nostre país. Es tracta de la companyia d’innovació i d’alta tecnologia Leitat Techonological Center, un referent en processos industrials als camps de la química, l’energia, el medi ambient, els materials, l’enginyeria i les ciències de la vida. Amb més de 110 anys d’experiència des de la seva central a Terrassa, obre les portes a la nova seu a l’Edifici DFactory 4.0 situat al carrer 27, núm. 10-16, del sector BZ de la Zona Franca de Barcelona.

Leitat Technological Center ha confiat en SERHS Projects per a l’execució d’una completa cuina industrial amb zones de rentat i refrigeració amb panells isotèrmics. Tots els espais han estat realitzats amb mobiliari d’acer inoxidable fet a mida i amb maquinària d’última generació (forn industrial, aparell multicocció, extracció de fums amb variadors de freqüència,…). A més, a la zona de cocció s’ha instal·lat un complet equipament de cuina tradicional per oferir als usuaris un servei gastronòmic de qualitat amb un toc casolà.

S’ha instal·lat també un self-service amb bufet totalment equipat per donar servei a una mitjana de 250 empleats al dia del prestigiós complex tecnològic. Es tracta d’una composició de mòduls estàndard també d’acer inoxidable amb mobles freds, calents i vitrina de disposadora de begudes.