Ahir dijous 19 d’abril, al vespre, el CETT – Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona- va reconèixer Ramon Bagó i Agulló, cofundador i president de SERHS des del 1975 fins al 2018, amb el Premi Alimara In Memoriam. Aquest guardó a títol pòstum, que va recollir Magda Mons, esposa de Ramon Bagó, arriba en un moment especial per a la corporació i pel conjunt de professionals que en formen part, quan només fa poc més de dues setmanes del traspàs.

Ramon Bagó, reconegut amb el Premi Alimara In Memoriam

Aquest Premi Alimara In Memoriam a Ramon Bagó esdevé un premi especial, en molts sentits, i se suma a d’altres reconeixements que Ramon Bagó va rebre al llarg de la seva vida com, per exemple, la Creu de Sant Jordi, la Medalla del President Macià i la Medalla d’Or i el nomenament de Fill predilecte de la ciutat de Calella.

Uns premis amb més de 30 anys de compromís amb el turisme

El CETT, campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, convocava enguany la XXXIV edició dels Premis Alimara. Turisme 360. Uns premis a la promoció turística, amb l’objectiu de generar una fotografia panoràmica del turisme amb una visió de 360 graus.

Així doncs, aquest any, els Premis Alimara del CETT complien 34 anys, temps durant el qual s’han convertit en un referent en l’àmbit turístic, tant nacional com internacional i que prioritzen aportar una visió transversal del sector.