SERHS Projects serà present, un any més, en una nova edició d’Hostelco, el Saló de l’Equipament per a la Restauració, l’Hoteleria i les Col·lectivitats que acull Fira de Barcelona.

En aquesta edició, Hostelco ha unit els seus esforços a Alimentària, i suma així les sinergies de dos dels esdeveniments més importants en els seus respectius sectors. Amb aquesta iniciativa, s’ha creat una de les majors plataformes internacionals per a la indústria de l’alimentació i l’hostaleria capaç de respondre a la demanda i necessitats del sector Horeca i en la qual la divisió de SERHS Serveis – www.serhsserveis.com – podrà aportar més de 40 anys d’experiència de la corporació en els sectors de l’Hostaleria i la Restauració.

SERHS Projects a Hostelco 2018

I ho farà a través de SERHS Projects – www.serhsprojects.com-, la unitat de negoci de la divisió de serveis encarregada de dissenyar i implantar projectes de cuines professionals adaptades a les normatives vigents, espais de restauració específics com són bufets, show- cookings, self-services, cafeteries i barres de bar, i projectes de cuines industrials per a col·lectivitatsamb les últimes novetats en innovació i disseny. L’estand de SERHS Projects estarà ubicat al Recinte Gran Via, Pavelló 8 – Nivell 1- Nº estand D425.

A més, tots aquelles professionals que s’acostin fins a l’estand de SERHS Projects, podran conèixer l’àmplia gamma de maquinària i mobiliari disponible a través del web www.serhsequipments.com, per a projectes de cuines per a restaurants, hotels i similars, així com per a cuines de caràcter industrial.

Amb motiu de la celebració d’Hostelco, SERHS Serveis ha posat en marxa el sorteig d’una tauleta. Consulta els detalls a www.serhsequipments.com.