Va ser la primera gran distribuïdora del canal HORECA a Catalunya en obtenir-la fa 17 anys

SERHS Distribució ha obtingut recentment la certificació ISO 9001:2015, la nova versió de norma que l’empresa ja tenia des de fa 17 en que va ser pionera com a central de compres (2001). El certificat ha estat atorgat per Bureau Veritas, líder mundial en serveis de verificació, inspecció, certificació i formació, i l’abast és la Comercialització i Distribució de productes i serveis per al canal Horeca (hotels, restauració, bars-cafeteries).

SERHS Distribució certifica el seu sistema de gestió amb la ISO 9001:2015

Es tracta d’una acreditació que aporta prestigi pel fet de ser un reconeixement a la forma de gestionar l’activitat de negoci, focalitzada en el client i amb el compromís de cercar la millora continua. Aquesta nova versió de la ISO es basa en l’enfocament de processos, en el lideratge, la gestió del canvi i la planificació. S’accentuen els termes “eficàcia” i “risc”. Alhora, la ISO 9001:2015 és un clar element de diferenciació de la competència en el sector, en aquest cas dins l’àmbit de la distribució en el canal HORECA, al ser la primera gran distribuïdora de Catalunya que va obtenir aquesta distinció de qualitat en productes en tres temperatures. Aquest fet facilita la decisió de compra o homologació d’alguns grans clients, organitzats i/o també certificats en la norma, al posar de manifest aquest alt nivell de qualitat exigit per estar certificat.

SERHS Distribució certifica el seu sistema de gestió amb la ISO 9001:2015

Totes les plataformes de SERHS Distribució estan incloses en el certificat (Barcelona, Vic, Girona, Calella, Tordera, Palafolls, Tarragona, Benicarló i València), així com Serhs Fruits Distribució Global S.L. (amb implantació a Tordera, Mercabarna, Ripoll i Tarragona).

serhs distribucio, especialista en la distribucio de productes per al canal horeca

SERHS Distribució, solucions per al canal HORECA

SERHS Distribució és una de les grans empreses de distribució líders del mercat. Està especialitzada en el servei integral per als professionals del canal HORECA.

Hotels, restaurants, bars, cafeteries i restauració social son els clients que els serveixen més de 5.000 articles en tres temperatures (ambient, refrigerat i congelat): begudes, alimentació, fred (aviram, carn, embotits, làctics, peix, 5ena gamma), cafè, solucions de neteja i fruita i verdura. La Divisió té fixades aliances estratègiques amb marques líders del mercat com Damm, Coca Cola, Codorniu, Vichy, Granini, Nestlé, Bonka, Gallina Blanca, Salica, Millàs, Proquimia, Cacaolat, Letona, Eurofrits, entre altres, el que genera una garantia de qualitat en els productes distribuïts.

Les instal·lacions estan formades per 15 plataformes de distribució amb una superfície global de 175.000 m2 i el parc mòbil supera els 775 vehicles. Compta amb un equip humà de més de 700 persones de plantilla mitjana anual i una trajectòria de més de 40 anys que ens avalen com un dels referents en el sector. Pionera en la venda online en el canal HORECA a www.serhsdistribucio.com amb una facturació de 50 milions d’euros anuals, prop del 25% del total de la Divisió.