Aleix Roca, Director de l’E-Commerce i de Màrqueting de SERHS Distribució ens ho explica:

SERHS Distribució sempre s’ha caracteritzat per estar a l’avantguarda amb les noves tecnologies i ara, més que mai, seguim apostant per millorar el nostre canal digital i fer-lo encara més atractiu pels nostres clients.

Volem que cada client se senti únic. Per fer-ho hem implantat eines que treballen amb IA (intel·ligència artificial). Aquestes ens permeten personalitzar el contingut que hi veu cada client: cada un d’ells té unes necessitats i interessos específics, i el nostre propòsit és oferir-los una experiència de navegació i compra única i personalitzada.

Cadascun dels nostres clients, depenent de l’activitat del seu respectiu negoci (bar, restaurant, granja, cafeteria, oci nocturn, hotel, col·lectivitat, etc.), del seu històric de compres i, sobretot, de les seves necessitats específiques, que cada dia són més canviants, veurà una web totalment personalitzada, amb articles i serveis pensats ad hoc per a ell.

També hem renovat la nostra pàgina web coneix.serhsdistribucio.com. Hi trobareu tota la informació que fa referència a la nostra empresa. Us convidem a que la visiteu i ens conegueu una mica més!