El nou portal facilita informació sobre l’origen del producte, així com del projecte educatiu del servei a les escoles i centres educatius de SERHS Food i facilitarà un espai d’interacció amb els pares i mares

SERHS Food Educa ha posat en marxa el seu nou web www.serhsfoodeduca.com, que ha esdevingut un projecte molt acurat pensat per als seus principals usuaris: les escoles i els centres educatius. L’objectiu del nou portal és el de donar a conèixer un equip de professionals dedicats i compromesos en la tasca  d’alimentar i educar en l’alimentació als infants i joves. És en aquest sentit que, per exemple, el nou web conté informació relativa als tipus de serveis que es poden prestar a les escoles: des de la cuina in situ, al transportat dels menús al centre; així com d’altres opcions per a esdeveniments especials i ad hoc, com pot ser un servei de càtering.

SERHS Food Educa estrena nou web per consolidar la relació de proximitat amb les famílies

La nova web de SERHS Food Educa, a més, té en compte la necessitat de les famílies de conèixer l’origen dels aliments. És per això que, a més, el web també facilita informació sobre quins són els productes, ecològics i de proximitat que es fan servir en l’elaboració dels diferents menús, fent que “de la terra al plat” sigui un interès compartit entre l’empresa i els usuaris del servei.

Tanmateix, el nou portal explica quin és el projecte educatiu que envolta tota la filosofia de SERHS Food Educa. Un projecte que més enllà de donar de dinar als infants i joves, es compromet en la seva educació en un àmbit tan important com és el de l’alimentació saludable, el respecte pel medi ambient, el foment de la relació entre els companys i companyes i la transmissió d’hàbits i valors dels espais de convivència, com pot ser el menjador d’una escola.

Potenciant la interacció amb les famílies

La nova web de SERHS Food Educa disposa també d’un espai d’interacció amb les famílies, d’acord amb els hàbits i demandes de l’actual societat de la informació, en un exercici de proximitat, eficàcia i eficiència imprescindible avui en dia.

A més a més, des del nou web, els pares i mares que ho desitgin tindran a l’abast l’opció per a descarregar-se l’aplicació mòbil – disponible per a sistemes Android i IOS – a través de la que efectuar les compres de tiquets per als menjadors dels seus fills i de les seves filles, consultar els rebuts, etc.

SERHS Serveis, el partner SERHS Food en nou web d’Educa

El web s’ha desenvolupat des del Departament de Comunicació Digital de SERHS Serveis, Social SERHS, seguint les directrius del Departament Comercial i de Màrqueting de SERHS Food.

Es tracta d’un portal creat d’acord amb la imatge gràfica que SERHS Food Educa utilitza en les seves comunicacions amb les escoles i els usuaris finals: els infants i joves dels centres educatius, el personal docent i administratiu, i els propis gestors dels serveis al menjador.

El disseny de la pàgina www.serhsfoodeduca.com és completament user friendly: simplifica la navegació al fer-la accessible i intuïtiva. I, a més, disposa d’una estructura que permet adaptar-se a qualsevol tipus de dispositiu de navegació, des de telèfons mòbils a ordinadors de sobretaula, és a dir, un disseny responsive.