Els Vilars Rurals estrenen el seu nou web www.vilarsrurals.com amb l’objectiu de millorar la seva imatge i reforçar les vendes del que és el seu principal canal de distribució.

Vilars Rurals estrena el seu nou web

El web destaca per oferir una imatge totalment renovada i un disseny orientat a la millora de l’experiència d’usuari, especialment a través dels dispositius mòbils que actualment suposen el 60% de les visites del web. Al mateix temps, s’ha millorat el procés de reserva, amb un disseny més actual i senzill amb el que facilitar la conversió de visites a reserves.

Amb aquesta aposta, vilarsrurals.com es presenta com un web enfocat a la comunicació d’experiències amb l’objectiu d’inspirar al usuari per fomentar la reserva.

Aquesta nova pàgina web esta dintre del projecte de renovació de les webs dels hotels de SERHS Hotels, iniciat amb SERHS Natal Grand Hotel & Resort al juny de 2018 i que continuarà amb la publicació per aquest 2019 de les pàgines web dels establiments de Barcelona, SERHS Rivoli Rambla, SERHS Del Port i SERHS Carlit.