SERHS Food Educa  és col·laborador de la colla dels Castellers de Sabadell que amb el seu projecte “Petits Castellers”, que té com a objectiu principal fer prendre consciència dels castells com a activitat social i cultural arrelat a Catalunya, donant difusió a les escoles. Fomenten els valors de cooperació i de treball en equip entre la canalla, valors molt alineats i coherents amb el model de SERHS.

SERHS Food Educa i els 'Petits Castellers'

Els Castellers de Sabadell són una de les entitats amb més vertebració a la població. Es tracta d’una colla amb una forta presència al teixit social i educatiu de Sabadell. Un dels projectes més il·lusionats amb el que compten és el de “Petits Castellers”. que s’emmarca dins del programa municipal “Ciutat i Escola”. Aquesta activitat arriba a les escoles de la ciutat de per donar difusió de l´activitat castellera, i SERHS Food Educa els acompanya, esponsoritzant la samarreta de cadascun dels integrants.

Els tallers amb els quals es dóna a conèixer l´activitat dels “Petits Castellers” té una gran permeabilitat en la comunitat educativa de la ciutat (escoles, Ampes, extraescolars i els propis infants) fet que permet identificar l’activitat, la samarreta i la marca, i contribuir a posicionar la figura dels casteller a l’imaginari infantil català. També es fan tallers oberts a la ciutat i als municipis veïns (Badia, Barberà, Sant Quirze). Els tallers on SERHS Food Educa estarà present pretenen donar a conèixer el món dels castells als infants d’una manera entenedora i lúdica, incloent-hi l’aprenentatge de jocs i moviments per realitzar petites construccions castelleres. Una activitat divertida, cultural i molt enriquidora.