SERHS és una corporació respectuosa amb el desenvolupament de l’entorn social i els productes i les accions solidàries, així com identitats promogudes dins del nostre àmbit d’actuació.

SERHS Fruits, productes Km 0

Com a mostra, SERHS Fruits participa activament des de fa anys en les campanyes per promoure el consum de fruita entre els escolars: “A l’escola la fruita entra sola”. Menjar fruita és sa i divertit! I els més petits ho descobreixen amb el Pla de consum de fruita a les escoles, una iniciativa de la Unió Europea que a Catalunya es va iniciar amb el curs escolar 2009/2010 i que es fa efectiva mitjançant una acció coordinada dels departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Salut i Ensenyament.

L’objectiu també és promoure hortalisses seleccionades en funció de l’estació de l’any per la proximitat i la qualitat. Els productes agrícoles de proximitat són productes sans, saborosos, que ofereixen major aportació nutritiva, ja que en el moment de la seva recol·lecció mantenen intactes totes les propietats organolèptiques. Al mateix temps el consumidor té garantía de reducció al màxim d’emissions contaminants vinculada a la manipulació dels aliments i al seu transport.

A SERHS Fruits tractem amb pagesos i proveïdors de productes propers a les zones on tenim els nostres centres d’activitat: Ripoll que obre la porta a productes de tota Girona i també de Lleida; Blanes, amb els horts de l’Alt i Baix Maresme; Barcelona, amb els productors pròxims a Mercabarna del Llobregat; i Tarragona (Mercat del Camp), que abraça tota la província, rica en terrenys i productes agrícoles. Sens dubte la qualitat i la proximitat són dos valors en alça per a molts segments de mercat.