Durant els propers quatre anys SERHS Food Educa serà l’empresa responsable de preparar i distribuir els menús diaris de 3.700 nens de les escoles de Terrassa, després de guanyar la concessió dels concurs del servei de menjador escolar a les escoles públiques d’aquesta població.

El nou curs escolar comença a Terrassa de la mà de SERHS Food Educa

SERHS Food Educa gestionarà 31 menjadors escolars a Terrassa implantant-se amb força al Vallès Occidental, donat que ja té presència a altre ciutats com Sabadell. A excepció d’una escola on el menjar ofert serà producte Eudec, les 30 escoles comptaran amb cuina in situ.

SERHS Food aportarà la seva experiència amb un sistema de planificació i de gestió, amb la selecció de les millors matèries primeres, preparació del menjar, servei de cuina i de monitoratge que permetrà trobar la solució més adequada per cada demanda. L’objectiu passa per garantir el volum d’àpats diaris requerits, amb un estàndard de qualitat i bon servei al millor preu. A més a més, com amb tots els clients amb qui treballa SERHS Food, tots els aliments es regiran sota un sistema de seguretat alimentari i de control de l´equilibri dels valors nutricionals, de la mà del departament de qualitat i de dietètica respectivament.

SERHS Food a dia d’avui compta amb una alta penetració en territori català amb un 95% del seu volum de negoci. La gran majoria dels projectes i les inversions de l´empresa estan destinats a incrementar o repercutir de manera molt positiva en l’economia pel territori. En el cas de Terrassa això és reflecteix en tres aspectes molt importants. Per una banda, la contribució de SERHS Food al projecte social amb l´aportació de 500 beques menjador diàries. L´Ajuntament de Terrassa destina 880.000 euros en els pressupostos a cobrir al 100% les beques menjadors dels 1.600 nens detectats a la ciutat amb alguna mancança alimentària. SERHS Food per la seva banda  s’ha compromès de forma solidària a cobrir 500 d’aquestes beques diàries vetllant pera que els nens als que estiguin destinades mengin dignament.

SERHS Food arrenca aquest ambiciós projecte amb la col·laboració de 400 treballadors, que són majoritàriament de la localitat i de les rodalies. A més habilitarà una Oficina d´Atenció a les Famílies a la pròpia localitat de Terrassa per treballar i gestionar de més a prop totes les necessitats que es derivin de la implantació del servei a les 31 escoles públiques.

Per últim, SERHS Food vetllarà per que els productes vegetals utilitzats, siguin de proximitat i disposin del certificat de “Venda de proximitat directa” o “Venda de proximitat de circuït curt”. A més garantirà un rati considerable de productes utilitzats de producció agrària ecològica que disposin del certificat del Consell Català de la producció Agrària Ecològica, així com la compra de iogurts i productes làctics a empreses socials.