SERHS food, empresa de restauració per a col·lectivitats, responsable de la gestió de la restauració en centenars d’escoles, hospitals, residències i empreses, líder i pionera en l’elaboració de plats cuinats de 5a gamma per a la restauració comercial i col·lectiva, ha obtingut la “Food Safety System Certification 22000”, per a la seva Cuina d’Alt Rendiment (CAR), atorgada per l’empresa Intertek. Amb l’obtenció d’aquesta certificació, queda reforçat el nostre máxim compromís amb la qualitat i el rigor en l’elaboració dels nostres plats cuinats, en els quals l’experiència de més de 30 anys en el sector ens posiciona com a líders indiscutibles en varietat i especialització per a aquesta mena de productes en el món de la restauració col·lectiva.

Certificat-FSSC-22000-SERHS-Food-2

La FSSC 22000, té com a objectiu garantir en tot moment la protecció del consumidor, disposant d’un sistema de producció estandarditzat per a assegurar la integritat i la màxima seguretat de cada baula dins de la cadena alimentària.

Aquesta certificació obtinguda aporta un gran valor en clau de futur pel seu alt reconeixement internacional i per les garanties que aquesta ofereix en seguretat, food defence i frau alimentari.

Desenvolupada per la Fundació per a la Certificació de la Seguretat Alimentària, el segell FSSC 22000 representa un enfocament totalment nou sobre la gestió de riscos de seguretat alimentària en tot el procés de subministrament i està reconegut per la Iniciativa Mundial de Seguretat Alimentària (GFSI), formada al mateix temps pels líders mundials experts en la indústria alimentària.

SERHS food es converteix així en la primera i única empresa de restauració col·lectiva a nivell de l’estat espanyol, a ser reconeguda amb aquesta certificació, que està especialment dissenyada per a impulsar l’harmonització a nivell internacional i la transparència en les normes de seguretat alimentària. Com indica Raimon Bagó, Director General de SERHS food, “la certificació FSSC 2200 avala la nostra constant i contínua millora en quant a sistemes i processos, i demostra així, que SERHS food té un enfocament proactiu sobre la seguretat alimentària amb vocació a nivell internacional”.

La FSSC 22000 junt amb la resta de certificacions amb les quals compta actualment SERHS Food, avala la nostra companyia en el llarg camí cap a l’excel·lència en la producció alimentària i servei al client.