Davant el moment excepcional que estem vivint i la necessitat d’oferir el servei d’alimentació als nens/es, usuaris/es dels centres escolars, atenent a les diferents circumstàncies que es vagin produint, presentem diferents opcions de servei a mode de PLA DE CONTINGÈNCIA amb el màxim nivell de seguretat i prevenció.

SERHS Food Pla de contingencia menjadors escolars

SERHS Food som la primera i única empresa de restauració col·lectiva d’Espanya que compta amb la certificació FSSC22000 de seguretat alimentària.

A SERHS Food comptem amb l’experiència de més de 40 anys en la gestió de menjadors escolars i disposem d’un ampli ventall de solucions, plats de 5ena gamma en multi ració o mono ració, per portar a terme el servei d’alimentació amb la màxima seguretat alimentària. Ens adrecem a centres educatius que realitzin el servei de menjador tant “in situ” a la seva cuina, com de forma transportada, oferint l’opció  de producte únicament com fins i tot, el servei integral de menjador.

SERHS Food hem activat aquests darrers mesos arrel del covid-19 la LÍNIA DE MENÚS D’EMERGÈNCIA per a tot tipus d’espais amb necessitats de restauració: hospitals de campanya, serveis d’atenció domiciliària, hotels, casals d’estiu.

En el cas d’infants tots els plats estan elaborats segons els criteris nutricionals de l’equip de dietistes de SERHS Food seguint els preceptes de la dieta mediterrània; les recomanacions de la Guia d’Alimentació saludable a l’etapa escolar (2020) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Son Menús equilibrats, saludables i pensats per a edat infantil. Oferint la màxima garantia de seguretat alimentària.

Opcions possibles

  • Manca de personal per afectació covid-19 a la plantilla de cuina, però possibilitat d’utilització de les instal·lacions de la cuina.
  • Impossibilitat d’ús de les instal·lacions de la cuina, però lliurament dels menús al mateix centre.
  • Impossibilitat d’ús de les instal·lacions de la cuina, i a més lliurament fora del centre o a domicili.

 

Pla de contingència per als menjadors escolars 2020

https://serhs.com/wp-content/uploads/2020/10/Pla_contingencia_menjadors_escoles_SERHS_Food_2020.pdf