Des d’aquest mes de setembre, a SERHS Projects estem molt contents de poder oferir els nostres millors serveis i projectes per als sectors de l’hostaleria i la restauració, de forma completament personalitzada.

Amb l’obertura de la nostra oficina a València, garantim una atenció directa, de més de 30 anys d’experiència en projectes de cuines professionals, bufets, barres de bar i showcookings.

Disseny, funcionalitat i eficiència energètica

T’oferim solucions i equipaments per a hotels, restaurants, empreses, escoles i centres hospitalaris, sempre adaptats a la normativa vigent, amb les millors qualitats i productes d’última tecnologia:

– CUINES INDUSTRIALS I PROFESSIONALS: dissenyem i executem una àmplia varietat de cuines professionals: cuines integrals, compactes i industrials, a mida dels requeriments de cada negoci, amb l’optimització funcional dels espais de treball. Aconseguim la màxima productivitat i eficiència de l’equip de cuina, així com el millor rendiment dels circuits de persones i mercaderies.

– BUFFETS I SELF-SERVICE: t’oferim el disseny i la fabricació de self-service, buffets i barres de bar, segons les necessitats i preferències del teu negoci. Disposem d’interioristes, fabricants i instal·ladors amb l’experiència capaç de potenciar des de dissenys a mida, amb materials exclusius i que garanteixin la millor qualitat i innovació, fins a poder desenvolupar models semi estandarditzats que suposin un cost més econòmic.

– SHOW COOKING: et proposem el disseny i la implementació d’un show cooking a mida per a cada establiment, ja sigui per a la realització de demostracions i preparació de menjar en viu o tipus de cuina vista, per exemple.

A SERHS Projects, ara també des de la nostra delegació a València, som especialistes en projectes per a l’hostaleria i la restauració. Contacta’ns per conèixer com et podem ajudar al teu nou negoci o la reforma de la teva instal·lació.

SERHS Projects, servei a tot l’Estat espanyol

Amb la delegació de València, SERHS Projects amplia els seus punts d’atenció als clients, sumant-se així a les oficines a Pineda de Mar (Barcelona), Madrid i Andorra.

Oficines centrals Pineda de Mar/Barcelona
C/ Garbí, 88-90 – 08397 Pineda de Mar (Barcelona)
Tel. 93 762 93 30

Oficines a Madrid
Av. America 32 – 28922 Alcorcón (Madrid)
Tel. 91 103 25 52

Oficines a València
C/ Campos Crespo, 16 Baixos
46017 València
Tel. 601 08 48 35

Oficines a Andorra
Av. Fiter i Rosell, 107 Edif. Els Verges
AD700 Escaldes-Engordany (Andorra)
Tel: (+376) 864 667 · (+376)  864 551

 

 

+ SERHS Projects