SERHS Projects, amb més de 30 anys d’experiència en l’Hostaleria i la Restauració, posa a l’abast dels negocis del principat d’Andorra, els millors serveis i projectes per al sector.

Singularitat, disseny, innovació i funcionalitat

SERHS Projects és pionera en el disseny i execució d’espais de cuines professionals, bufets i showcooking:

– CUINES PROFESSIONALS: disseny i execució de cuines professionals: cuines compactes, integrals i industrials, a mida de les necessitats de cada client, amb la màxima funcionalitat i espais de treball òptims que permetin la màxima eficiència i productivitat a l’equip de cuina, així com el perfecte flux de persones i mercaderies.

– BUFETS: disseny i fabricació de bufets, self-service i barres de bar, segons les preferències i requeriments de cada negoci. Compta amb l’experiència d’interioristes, fabricants i instal·ladors, capaços de desenvolupar models semi estandarditzats i seguir potenciant dissenys a mida que requereixen de materials exclusius i que garanteixin la millor qualitat.

– SHOW COOKING: especialistes en el disseny i implementació de show cooking per a cada tipus d’espai segons els requeriments de cada establiment. Projecten el show cooking més adequat amb la incorporació de demostracions i preparació de menjar en viu, tipus cuina a la vista.

També a Andorra SERHS Projects és especialista en projectes per a l’hostaleria i la restauració, havent executat i dissenyat nombrosos projectes, entre d’altres, per als establiments de restauració de Soldeu-El Tarter i GrandValira (Pi de Migdia, Abarset, Free Flow La Cabana, Wine & Meat Bar by Jean Leon, Pasta Box, Fun Food Ribaescorxada, Trattoria, etc).

Des de fa anys, INSTAL-FRED és el servei tècnic de SERHS Projects a Andorra, oferint als clients la realització de la connexió, posada en marxa i servei post venda de totes les operacions a mida per a projectes d’hostaleria.