SERHS Serveis i la AEPIPM (Associació d’Empresaris dels Polígons Industrials de Pineda de Mar) uneixen esforços, experiència i professionalitat per poder arribar a totes les indústries de la zona de Pineda de Mar, en serveis de gestoria i TIC

Acord-Colaboracio-AEPIPM

14 anys d’història de l’AEPIPM

L’AEPIPM va ser creada en 2006 i actualment està integrada per una quarantena d’empreses, majoritàriament del polígon industrial de Mas Roger. Les entitats associades durant aquests casi 14 anys han permès millorar la competitivitat sòcio-econòmica i la creació d’ocupació a l’àmbit territorial de Pineda.

El seu compromís i la seva dedicació han permès dinamitzar i fer créixer la professionalitat i especialització de la indústria a tota la zona, així com integrar noves activitats empresarials del sector.

Experiència en SERVEIS de qualitat

SERHS Serveis, per la seva part, contribuirà a la millora contínua en la gestió interna i procediments de les indústries, el desenvolupament tecnològic i la corresponent reducció de cost en processos. Tot, de la mà dels diferents equips professionals de les unitats de negoci de la divisió com són Gestiona per la branca d’assessoria i consultoria en matèria de Gestoria, i TIC com a solucions de Tecnologia i comunicació per ajudar a la transformació digitals dels negocis.

Un camí ple d’èxits

L’AEPIPM i SERHS Serveis van començar a treballar de la mà en la millora i gestió de les seves empreses associades, a partir de l’acord en 2010 amb Asseguris, la corredoria d’assegurances de SERHS Serveis, amb qui es va definir una assegurança col·lectiva de salut per tots els empresaris de l’Associació, i amb descomptes especials per la contractació d’altres assegurances de cobertura per les empreses.

Així l’AEPIPM i SERHS Serveis, certifican una nova aliança de projecte futur i al servei de totes les empreses associades per ajudar-los en el creixement i establiment dels negocis pinetencs.